Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a férfiak határozottsága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak határozottsága olyan, mint a nők szépsége, akkor miért nem elég egy közepes határozottság ahhoz, hogy szexelhessek, ha egy közepes szépségű nőt simán megdugnék?

Figyelt kérdés
a kérdést értelmezzétek általánosságban.

2012. máj. 31. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
Nálam semmi nem volt normál időben, de emiatt, ha nem haragszol, nem kötöm fel magam itt most nyilvánosan:-).
2012. jún. 3. 19:32
 62/82 A kérdező kommentje:
mi a kinod, az, hogy 10 év alatt (sacc) 8 nö?
2012. jún. 3. 19:33
 63/82 anonim ***** válasza:
Nézd, te 23 vagy, én 35. Nézd meg magad 12 év múlva...
2012. jún. 3. 19:34
 64/82 anonim ***** válasza:
Az a kínom, hogy ekkora egóval, ami nekem van (introvertáltság mellett!), valahogy senki soha nem elég jó.
2012. jún. 3. 19:35
 65/82 A kérdező kommentje:
legalább téged nem akaszt meg a tanulástól a probléma, de én emiatt végeztem el 5 év alatt a 3,5 éves bsc-t és tovább se tudok menni, mert még nyelvvizsgám sincs. MErt egyszerüen nem vagyok hajlando semmibe energiát fektetni, ha nicns nő. Ha van nő, akkor motivált vagyok az élet többi területén, és szépen épülök. De ha ez az alapvetö dolog is szinte elérhetetlen, hogy sex, és lányok, igy sajnos nem vagyok hajlando ÉLNI.
2012. jún. 3. 19:36
 66/82 A kérdező kommentje:
pff, akkor leszek kiscit ideges, ha még kiderül, hogy neked sorban állnak a nök, csak te válogatsz. Az már igazán betenné a kiskaput itt.
2012. jún. 3. 19:37
 67/82 anonim ***** válasza:
És az is a kínom, hogy nem szeretek felelősséget vállalni. Nekem nem lehet megmondani, hogy ide gyere, vagy ezt csináld. Túlzottan szabadságszerető vagyok. Ilyen korban a többségnek családja van, de ez nekem s(h)o(c)k.
2012. jún. 3. 19:37
 68/82 anonim ***** válasza:
Nem, nem állnak sorba...:-).
2012. jún. 3. 19:38
 69/82 A kérdező kommentje:

felelösségvállalás hiánya nem vonzó

nagyon összeegyeztethetetlen számomra a két dolog, hogy válogatsz a nőkben (valszeg minőség szerint), de ugyanakkor te mit tudsz nekik adni?

netán jol nézel ki?

2012. jún. 3. 19:40
 70/82 anonim ***** válasza:
Oh, én is tudnék arról mesélni, hogy x éves képzést hogyan lehet y év alatt elvégezni, bár azért ez nem lett az előrejutásom kerékkötője, de mindenütt vannak "ügyeskedők" és azért rájuk nézve néha rosszul érzem magam.
2012. jún. 3. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!