Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a férfiak határozottsága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak határozottsága olyan, mint a nők szépsége, akkor miért nem elég egy közepes határozottság ahhoz, hogy szexelhessek, ha egy közepes szépségű nőt simán megdugnék?

Figyelt kérdés
a kérdést értelmezzétek általánosságban.

2012. máj. 31. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
Semmit sem kell megtanulni, csak azt, ami kötelező. Véletlenül nem egy végzős joghallgató vagy, ismerős a problémád...?
2012. jún. 3. 18:15
 32/82 A kérdező kommentje:

szerinted olyan kamu iskolában, mint egy jog + ahol még egy rakás nö is van, szerinted nem rámragadt volna pár muff a koszon kivül az évek alatt?

Mérnök iskolába járok, szal ott meg nem voltak nők.

2012. jún. 3. 18:19
 33/82 anonim ***** válasza:
Több ezer oldalt megtanulni és megérteni nem kamu...
2012. jún. 3. 18:23
 34/82 A kérdező kommentje:
pár alap képletböl rohadtul bonyolult összefüggéseket felépieni, és azt problémamegoldásra használni, ugy, hogy a szubjektiv faktor nem játszik az sem kamu.
2012. jún. 3. 18:25
 35/82 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy az. Vonalzóval sem vagyok képes egy egyenes vonalat meghúzni, de rosszul esik, ha ilyeneket olvasok arról a tudományról, amelyet művelek.
2012. jún. 3. 18:28
 36/82 anonim ***** válasza:
Primitív dolog mindent a sexre visszavezetni.
2012. jún. 3. 18:36
 37/82 anonim ***** válasza:
És PhD hallgató vagyok amúgy...
2012. jún. 3. 18:36
 38/82 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem, mivel ne mondja már nekem senki, hogy sex nélkül olyan hüde boldognak lehet lenni, miközben másoknak meg mindig akad valaki akivel ezt a dolgot még hacsak igényszinten is le tudja rendezni.

megnézném hányan szopnának végig egy bme-t nö nélkül. Mások meg büfészakon sirnak, hogy félévente három hetet tanulnia kell, közbe egész féléve egy vakácio volt, ahol valszeg szexelt is.

2012. jún. 3. 18:38
 39/82 anonim ***** válasza:
Három szakra jártam-egyik sem volt büfészak, így a háromhetes tanulásokat nem is tudom mire vélni... Az a baj, hogy vannak olyan nők, hogy hiába a barátnőd, a dugás mellé "jár" a személyisége, és azt mondom, ezen az alapon inkább legyek egyedül, én jól elvagyok magamban. Pár nőt meg barátot kivéve a legtöbb ember úgyis csak bosszant.
2012. jún. 3. 18:42
 40/82 anonim ***** válasza:
Ez a boldogság fura dolog. Erről is van egy blogbejegyzés: [link]
2012. jún. 3. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!