Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak határozottsága olyan, mint a nők szépsége, akkor miért nem elég egy közepes határozottság ahhoz, hogy szexelhessek, ha egy közepes szépségű nőt simán megdugnék?
de nem érted. Ha vonzó vagy, és férfiként nehéz személyiség nélkül vonzónak lenni, akkor tök mindegy, hogy sexkapcsolat vagy párkapcsolat. SExre találsz jo testü, de kisebb kaliberü személyiséggel rendelkezö lány KÖNNYEDÉN, barátnönek meg valami nagyvadat. Persze vannak, akiknek tartós kapcsolat nem jön össze, de ők még nem elegendőek egy párkapcsolathoz egy velük egy szinten lévö növel. Az a nő lesz beléd szerelmes hamar és nagoyn, akinek a szemében nagyon értékesnek tünsz.
Nekem volt egy csajom, egy évig voltam vele, én lassan egyetemet végzek, ő meg még a szakközépben is bukott. Szal volt egy csekély szakadék kettönk intellektualitás között. De mégis vele voltam, bármennyire silány volt a kapcsolat (az idö 70%-ban a szobájában voltunk)
és most verje rám valaki, hogy válogatós vagyok.
akkormeg?
nem őrülhetek bele, hogy nekem nem lehet részem benne a megbasott iskola miatt?
amugy ez a blog, amit mutattál elég savanyu pofa...
ez is ugyanaz a savanyuaszőlő kategória :D
szegény blogger csak azt nem veszi észre, hogy azok az emberek könnyen kommunikálják az érzelmeiket, mig ő csak ilyen JAJJDE NEM ÉRT A VILÁG ÉNGEM stilusu szereplő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!