Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a férfiak határozottsága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak határozottsága olyan, mint a nők szépsége, akkor miért nem elég egy közepes határozottság ahhoz, hogy szexelhessek, ha egy közepes szépségű nőt simán megdugnék?

Figyelt kérdés
a kérdést értelmezzétek általánosságban.

2012. máj. 31. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 A kérdező kommentje:

de nem érted. Ha vonzó vagy, és férfiként nehéz személyiség nélkül vonzónak lenni, akkor tök mindegy, hogy sexkapcsolat vagy párkapcsolat. SExre találsz jo testü, de kisebb kaliberü személyiséggel rendelkezö lány KÖNNYEDÉN, barátnönek meg valami nagyvadat. Persze vannak, akiknek tartós kapcsolat nem jön össze, de ők még nem elegendőek egy párkapcsolathoz egy velük egy szinten lévö növel. Az a nő lesz beléd szerelmes hamar és nagoyn, akinek a szemében nagyon értékesnek tünsz.

Nekem volt egy csajom, egy évig voltam vele, én lassan egyetemet végzek, ő meg még a szakközépben is bukott. Szal volt egy csekély szakadék kettönk intellektualitás között. De mégis vele voltam, bármennyire silány volt a kapcsolat (az idö 70%-ban a szobájában voltunk)

és most verje rám valaki, hogy válogatós vagyok.

2012. jún. 3. 18:46
 42/82 A kérdező kommentje:
egyetemen a 3 évig tarto depressziot leszámitva szépen küzdöttem. Voltak sikerélményeim, de mivel egyik sem vitt közelebb a nökhöz, ezért a legdurvább vizsga teljesitésének sem örültem fél napnál tovább.
2012. jún. 3. 18:48
 43/82 anonim ***** válasza:
Nehéz. Nem tudok mit mondani. Nehezen feloldható ellentét, hogy legszebb éveinket kell kötelezettségekre pazarolnunk, de mit lehet erre mondani? Túl sokan mindent és azonnal akarnak. És rossz az össztársadalmi szemlélet.
2012. jún. 3. 18:51
 44/82 anonim ***** válasza:
Nekem másfél éve volt depresszióm, előtte szerencsére nem. Senkinek nem kívánom, mindennél rosszabb volt:-S.
2012. jún. 3. 18:53
 45/82 A kérdező kommentje:
a szexben nincsen semmi luxus.
2012. jún. 3. 18:53
 46/82 anonim ***** válasza:
Része az életnek.
2012. jún. 3. 18:56
 47/82 A kérdező kommentje:

akkormeg?

nem őrülhetek bele, hogy nekem nem lehet részem benne a megbasott iskola miatt?

amugy ez a blog, amit mutattál elég savanyu pofa...

2012. jún. 3. 19:03
 48/82 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem a jó bejegyzéseket olvastad:-D. Van másik is, amit olvasok és sex témájú, pl. ez: [link]
2012. jún. 3. 19:09
 49/82 A kérdező kommentje:

ez is ugyanaz a savanyuaszőlő kategória :D

szegény blogger csak azt nem veszi észre, hogy azok az emberek könnyen kommunikálják az érzelmeiket, mig ő csak ilyen JAJJDE NEM ÉRT A VILÁG ÉNGEM stilusu szereplő :D

2012. jún. 3. 19:11
 50/82 A kérdező kommentje:
de irjál már pár sort magadról, ha mondjuk nő vagy annak jobban örülnék. Van neked kivel dugni amugy?
2012. jún. 3. 19:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!