Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiak ezzel a kifogással jönnek? Mit takar ez bővebben?
én fiú vagyok, úgyhogy próbálok választ adni. Ha jól nézel ki, megvan minden pl. helyes alak meg érzelmek akkor is fennáll a dolog akkor a következők a jelek. Sok lány irányítani akar és azt akarja hogy szeressék úgy ahogy ö akarja. A fiu vagyis mi elsőre csinálunk egy úgynevezett elvárási listát.
tehát hogy mit szeretnénk a csajtol, most nem sex re gondolok. Érzelmekre és sokszor a fiu valahogy kézel lábbal tudassa hogy mi ez az elvárás. Ha nem vetted észre és nem jól reagálál arra az elvárásra 1 2 ujabb proba után sem akkor ilyenkor a fiu hagy távozik. te meg gondolkozol hogy miért van ez.
Sok mindenben nem felhetsz meg azért keresi a kifogást. ez lehet hisztisség amit sokan utálnak plázáskodás, tulzott elvárások felé, ezernyi probléma lehet. legtöbb pasi érezteti hogy mit szeretne s lehet megkérdezed hogy miért én feleljek meg az ö elvárásainak? nem kell te mindenre megfelelj de egy pár kritikusra igen. Mert talán ö is megfelel az te elvárásaidnak.
Voltam én igy és itt volt a gond. a csaj nem tudta megfejteni hogy milyen ember vagyok én és én nem vagyok nem élek olyan életet amilyen ö szeretne mint tulzott bulizás mindig pénzkötés de fiu pénze persze meg máson való élősködés. Fontos ez mind. Talán ez a gond és ezt nem veszi sok csaj észre. Kölcsed azt amit keresel mert ez is elég akadály lehet az felé hogy egy fiu ilyen döntést hozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!