Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért nem szólítotok le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem szólítotok le az utcán egy olyan lányt, aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Féltek a visszautasítástól?
2012. ápr. 26. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
Nem, mert én szignózom az 21F-el :D:D
2012. ápr. 27. 00:51
 52/65 A kérdező kommentje:

"a legszebb csaj helyett a kevésbé széphez megy oda"

szóval, ha valaki odajön hozzánk, akkor azt értelmezzük úgy, hogy csak azért hozzánk jöttek, mert mi nem vagyunk olyan szépek és mi elérhetőbbek vagyunk. milyen megnyugtató:D

"Azonban nem egy-kettő, hanem sok srác kalkulál így...-amiből egyenesen következik az, hogy az átlagos lányoknak is megnő az egoja."

Ez akkor lenne igaz, ha sokszor fordulna elő, sok átlagos lánnyal. Na de mennyi az esélye, hogy egy átlagos lányhoz nagyon sok pasi megy oda? Pont most beszéltük, hogy a pasik nem nagyon merik leszólítani a csajokat. És ha azt mondod, hogy az átlagos lányoknak is megnő az egoja, akkor minden lány beképzelt lesz?

"Maradnak a csúnya lányok"

Kétlem, hogy a pasik leszólítanának csúnya lányokat.

És nyugi, meg tudlak titeket különböztetni!:):D

2012. ápr. 27. 01:11
 53/65 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vonj le messzemenő következtetéseket :) Minden ember más... Mi csak a saját nézőpontunkat írtuk le. :)

Semmi okod nincs feltételezni, hogy az a srác aki hozzád odamegy, azért teszi mert nem talált szebbet. Mindíg van szebb. De ha csak ez számítana, a házasságnak sok értelme nem lenne :) Meg a hűség fogalmának sem. :)

De ha már annyira vesézzük ezt a témát... Te miért tartod magad átlagosnak? Miért nem tartod szépnek magad? :P

21F

2012. ápr. 27. 01:22
 54/65 A kérdező kommentje:

jól van, jól érveltél :)

miért tartom magam átlagosnak? hát erre nem nagyon tudnék válaszolni. talán mert nem tűnnék ki a tömegből :D

2012. ápr. 27. 01:38
 55/65 anonim ***** válasza:

Hát, de akkor csinálj valamit hogy kitűnjél! :D Ne sanyargasd magad a szürkeségben :) Változz te is széppé :) Mármint annyira, hogy magad annak lásd :) Ez a boldogság alappillére :)

21F

2012. ápr. 27. 01:58
 56/65 anonim válasza:
es ha oda megyunk mi fiuk mit mondjunk? szia hogy hivnak? vagy nem ertem. kerdezzuk meg hany ora?
2012. ápr. 27. 02:36
 57/65 anonim ***** válasza:

Ha egy pasinak önbizalom hiánya van , keveredjen olyan társaságban ahol a többieknek ilyenje nincs és idővel átveszi tőlük. ( vagy ha nem ő lesz a csoport lúzerje, itt is meglátszik hogy állod meg a helyed :D ) Amúgy ezt az önbizalom dolgot már a srácoknak a fatertől kellett volna eltanulni. Amúgy meg ezeknek a dolgoknak kikell alakúlnia már 15-16 éves korban ahol ez kapja a fő szerepet az életben.

Szerintem hogy nézne ki jól a dolog :

Srác részről : Odamegy a csajhoz nem csajozási részről, megnevetteti beszélgetnék erről arról és belefűz a szövegben izgalmas részeket.

Csaj részről : A beszélgetés közbe jeleket ad : figyelemmel kiséri mit mond a srác, bekapcsolódik a témába és nem lesz egy kuka, a srác szemébe néz, nem nézelődik máshová - Ha nem tetszik egy srác ( amit kb 1 perc alatt levágtok ti csajok ) akkor meg szépen mond neki hogy nem bocsi de nem jössz be, viszont ha akarod még barátok lehetünk. ( Egyetlen egy pasi se megy oda lányokhoz hogy alapból barát akar lenni, tehát helytálló a kijelentés )

Ezután a srácnak annyi lenne a dolga hogy megbeszéljen a csajjal egy időpontot hogy találkozzanak most kettesben. Témáknak meg ilyeneknek meg jönnie kell.

2012. ápr. 27. 05:58
 58/65 ASOT ***** válasza:

ja igen lemaradt, 27/f voltam :)

Egyébként, lehet nem hiszed el, de utca kivételével szinte mindenhol le merek szólítani nőket.

csak úgy hirtelen, hogy ne haragudj ne siess állj már meg, szóval utcán nem! Azon kívül a többi helyen megvan a lehetőség arra h az ember megfigyelje a másikat, és kitalálja mivel menjen oda. :)

2012. ápr. 27. 07:13
 59/65 A kérdező kommentje:

"Hát, de akkor csinálj valamit hogy kitűnjél! :D Ne sanyargasd magad a szürkeségben :) Változz te is széppé :) Mármint annyira, hogy magad annak lásd :) Ez a boldogság alappillére :) "

Én magammal meg vagyok elégedve, jól érzem magam a bőrömben, nem erről van szó. Egyszerűen csak fel tudom mérni a helyzetet reálisan és tudom, hogy nem vagyok olyan, aki után az összes pasi megfordulna. :)

"es ha oda megyunk mi fiuk mit mondjunk? szia hogy hivnak? vagy nem ertem. kerdezzuk meg hany ora?"

Akár. Tőlem egyszer azt kérdezték meg, hogy milyen nap van és nem tartottam bénának, inkább aranyosnak. :)Tetszett, hogy így kezdeményezett, így még inkább bejött. A lányok a határozott pasikat szeretik. Határozott, de nem nyomulós.

05:58-as! Teljesen egyetértek veled!:)

ASOT! Nagyon jól teszed! Látszik azért, hogy 27 éves vagy. Több önbizalmad van mint a nagyon fiatal korosztálynak! :)

2012. ápr. 28. 01:46
 60/65 ASOT ***** válasza:

egyébként vannak olyan 25-30 éves pasik is, akiknek ebben a korban sincs önbizalmuk!

Mert sok elutasítást ÉS gyalázatot kaptak.

Van aki ebbe belekeseredik

Van aki hamar talpra áll

Van akit ez nem üt szíven

És van akivel még nem b@sztak ki, vagy nem utasították el, vagy nem úgy utasították el h a kedve is elmenjen. :)

az egy dolog h nálam hogy vannak a dolgok, de sokaknál nem így van...

2012. ápr. 28. 10:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!