Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért nem szólítotok le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem szólítotok le az utcán egy olyan lányt, aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Féltek a visszautasítástól?
2012. ápr. 26. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez már nehezen fog változni, főleg azért mert a csajoknak nagyon szar a hozzáállásuk az egészhez.Mi pasik még próbálkozunk, megnézzük a pickup, felszedős videokat a youtube-on, megkérdezzuk a gyik-en, hogy mi lenne jól felszedős duma és próbálkozunk és égünk és rengeteg csaj, karbatett kézzel elégedetlenkedik, hogy micsoda rakás szar pasik...sehol egy "igazi férfi".Ez jellemző a 21. századra.Igazán sajnálom a rendes, normális csajokat, akiket nem szólitgatnak le.Van olyan is hogy a pasi balszerencsés és amig oda kerülne hogy megismerjen egy tényleg aranyos lányt, már találkozik egy jó adag gonosz, neveletlen, bunkó nővel.Én már egy féléve nem is foglalkozok a dologgal, hagyom hogy a dolgok alakuljanak maguktól, annál többre értékelem magam, hogy ilyen hülyeségek beárnyékolják a boldogságomat.
2012. ápr. 26. 22:35
 22/65 ASOT ***** válasza:

jólvan ezért kapsz egy piros pontot! :)

csak kérdeztem amúgy, ne vedd sértésnek drága!

jó igen, lehet boltban is ez teljesen oké!! boltban sokkal könnyebb is, meg supermarketekben meg ilyen helyeken szerintem a legjobb manapság, az (egyik legjobb).

bármivel oda lehet menni...és könnyű a kommunikációt elkezdeni.

De most kifejezetten az utcáról írtam csak. :)

23/65 anonim ***** válasza:

boltba pl nem tudom ezt elolvasni mert nincs rajtam a szemüveg XD

vagy buszmegbe hogy ez a busz el mennt már vagy valami ilyesmi

én oda mennék 1lányhoz ezzel kezdeményezni ha nem lennék félénk

24/65 A kérdező kommentje:

hát igen, normális csajokat nehéz kifogni. nem is értem miért van ilyen kevés. és mivel több a bunkó, ezért a kedves, aranyos lányok így esélyt sem kapnak...

nem veszem sértésnek!:)

igen, boltban nagyon jó ismerkedni. de mégsem teszitek:D vagy lehet, hogy csak velem van a baj... nem vagyok elég szép a pasiknak... :D

2012. ápr. 26. 22:41
 25/65 ASOT ***** válasza:

jó nem a helyi kis sarki közértben, de supermarketekben könnyű, sok a nő, és ott szoktam is kezdeményezni, még ha csak flörtöltünk akkor is megérte. És itt nem kell húúdenagy szöveget benyomni, egyszerűen lehet indítani, persze nem egy nyomott pofival..

Utcán még soha az életben nem tettem, de amúgy soha nem is akartam.

2012. ápr. 26. 22:45
 26/65 ASOT ***** válasza:
amúgy nem veled van a baj, hanem a világgal! szóval kövesd a fehér pockot!
2012. ápr. 26. 22:49
 27/65 A kérdező kommentje:

1x élünk! ki kell próbálni! :D

amúgy a korotokat megkérdezhetem? arra lennék kíváncsi, hogy vajon az idősebb 20-30 éves korosztály is annyira félénk -e mint a fiatalabb korosztály.

2012. ápr. 26. 22:51
 28/65 anonim ***** válasza:
17. Én 20 vagyok.
2012. ápr. 26. 22:54
 29/65 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ha Debrecen környéki vagy szívesen megismerkednék veled! :)

Írj priviben!

2012. ápr. 26. 22:58
 30/65 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok :D
2012. ápr. 26. 23:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!