Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért nem szólítotok le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem szólítotok le az utcán egy olyan lányt, aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Féltek a visszautasítástól?
2012. ápr. 26. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

sajnos elég szomorú, hogy ez a helyzet...

de legalább rájöttem, hogy a pasiknak sem könnyű. majd próbálok nyitottabb lenni!:D

23:33-as! ha ennyire nincs önbizalmad, miért ilyen magasak az elvárásaid? ha össze is jönnél egy "plázacica kinézetű" lánnyal, kétlem, hogy jól éreznéd vele magad, hiszen nekik aztán van önbizalmuk... te meg csak elvesznél mellettük

2012. ápr. 26. 23:48
 42/65 anonim ***** válasza:

Sajnos van abban valami amit mondasz kérdező :)

De a helyzet az, hogy a plázacica kinézet dologra sok mindent rá lehet ám húzni... Igazából amire ezzel célozni akartam, hogy azok a lányok keltik fel az érdeklődésem, akik a fárfiak kb 90%-nak ugyan úgy. Nem feltétlen kell konkrétan plázacicákra gondolni. Azokkal tényleg nem érezném jól magam... Egészen más dimenzióban élnek.

A lényeg, hogy szépnek véljem a lányt. És a tapasztalataimból kiindulva, akiket én annak tartok, jóformán mindenki annak tartja :D Legalábbis az ismeretségi körömben. Érted mire célzok.. :)

Én nem használnám az elvárás szót. Én senkitől semmit nem várok el. De egy olyan lánytól mit akarhatnék, aki nem tetszik? :) Milyen jövője lenne egy olyan kapcsolatnak...

21F

2012. ápr. 26. 23:56
 43/65 anonim ***** válasza:

De egyébként mitől lesz valaki plázacica? Mivel a plázában van mozi és kajálda is, elvileg normális emberek is betérnek oda. Azonkívül nem hiszem, hogy mindenképp csak a két véglet közt lehetne választani. Vagy műnő, vagy pedig szürke egér. A kettő közt kellene lennie a csajoknak. Ízlésesen szép, de nem kirívó megjelenés és nyert ügye van!

Ja igen, egyébként láttam már olyan csajt, aki a napjait plázákban töltötte, vagyis ráillett a plázacica név, mégis csúnya volt.

2012. ápr. 27. 00:01
 44/65 A kérdező kommentje:

jól van, értelek :D

szóval a nagyon szép lányok jönnek be és esélyt sem adnál egy átlagos kinézetű, de szép lánynak.

amúgy a nagyon szép lányok elég gonoszak, beképzeltek is tudnak lenni, mivel tudják magukról, hogy szépek és ezt kihasználják. nem mindegyik persze, de elég sokan.

2012. ápr. 27. 00:02
 45/65 A kérdező kommentje:
plázacicának én azokat mondanám, akik felszínesek és a vásárlásban lelik egyedüli örömüket, különösebb életcéljaik nincsenek. persze vannak "szép" plázacicák (bár én nem tartom őket annak) és vannak csúnyácskák is
2012. ápr. 27. 00:07
 46/65 anonim ***** válasza:

Bizony megint sok igazságot elmondtál :))

Annyiban nem, hogy szó sincs erről, hogy nem adnék esélyt. De a helyzet az, hogy az esélyt nem nekem kell adni, hanem a lánynak. Mert hogy ugye elvileg én nekem kéne odamenni hozzá, nem? :)

És az ember nyilván előbb kiszúrja a szép, csinosan öltözködő lányokat, mint az átlagos lányokat :) Ahogy a csajok is előbb veszik észre mondjuk a nagydumás vagy izmos vagy akármilyen pasikat :) Így működünk. Az már más tészta, hogy ha rohad belülről, futás van. :DD Nem mutogatni akarom a barátnőmet, belülről legyen azért rendben. :)

Amúgy a 76%-os srácnak igaza van ám. Nem csak végletek vannak. A "plázacica kinézet" kissé cinikus volt, mert ezen az oldalon eléggé dúlnak az általánosítások meg a sztereotípiák. Így akire én azt mondom hogy szép, kapom a kommenteket hogy ez így meg úgy plázacica... :D

Mindenkinek mást takar ez a fogalom :)

De eléggé elkanyarodtunk ám a kérdéstől :D Eléggé offtopic gyanús lesz :D

21F

2012. ápr. 27. 00:10
 47/65 A kérdező kommentje:

Igen, a lánynak kéne esélyt adnia neked. Nem tudom, hogy mennyire tartod magad helyesnek, de ha nem, akkor az ilyen "nagyon szép" lányok nem is fognak neked esélyt adni.

Igazából nekem nem jönnek be az ilyen "nagydumás vagy izmos" pasik, jobban örülnék ha egy visszafogottabb pasi jönne oda hozzám. Sokkal jobban megbecsülne, az biztos.

2012. ápr. 27. 00:29
 48/65 anonim ***** válasza:

esélyt sem adnál egy átlagos kinézetű, de szép lánynak.

Ő kell, hogy esélyt adjon nekem, mert elvileg én lennék a kezdeményező. :)

Egyébként ezt így, ebben a formában elfelejtheted kérdező! Nem feltétlenül kinézetfüggő, hogy kit szólítunk le! Először is: Sok srác előre kalkulál és eldönti, hogy egyáltalán érdemes-e próbálkoznia. Így nem egy alkalommal előfordul, hogy a legszebb csaj helyett a kevésbé széphez megy oda az ember. Azonban nem egy-kettő, hanem sok srác kalkulál így...-amiből egyenesen következik az, hogy az átlagos lányoknak is megnő az egoja. Maradnak a csúnya lányok...csakhogy az már egyértelműen kompromisszum...-és akármilyen fura, épp ezért sokszor pont az jön össze a legkevésbé. A csúnya lány gyakran tele van komplexussal, amit sokuk bődületesen bunkó viselkedéssel igyekszik palástolni. A srácon pedig látszik, hogy tényleg fogcsikorgatva közeledik felé, amit a lány persze dühösen reagál le, azaz kudarc. Hősünknek tehát sem a szép, sem az átlagos, sem a csúnya lány nem jött össze, önbizalom romokban. :(

Ami azokat a sokat emlegetett átlagosan szép lányokat illeti, szerintem óriási marhaságot csinálnak. Akármilyen hihetetlen, de a srácok legtöbbje pontosan ilyen lányokat keresne barátnőnek. Egy plázacicát max. megdugnánk, de ennyi. Én azt gondolom, hogy nincs olyan lány, akit ne vennének észre a srácok (max. ki tényleg elborzasztóan csúnya vagy testi hibás), csak ő maga nem akarja ezt és akár öntudatlanul is ezt sugározza felénk.

A következő kell: legyen a lány kedves, értelmes ,sugározzon női bájt és akkor már egy átlagos kinézet is elég, tuti a siker! Máris jönnek a srácok.

2012. ápr. 27. 00:37
 49/65 anonim ***** válasza:

Kérdező: Abban az esetben inkább az egyedüllét. Mármint ha a nekem tetsző, szépnek ítélt lány nem jöhet össze. Rengeteg szép lány van, az átlagosak között is.

Utolsó: nagy okosságot mondtál :) Ez így van. :)

21F

2012. ápr. 27. 00:43
 50/65 anonim ***** válasza:

Te jó ég, most nézem, te is 76 %-os vagy! Remélem, a Kérdezőt nem zavarja meg!

Amúgy köszi!

2012. ápr. 27. 00:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!