Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem szólítotok le az utcán egy olyan lányt, aki tetszik nektek?
szólítson le ő engem.
mi az, hogy én szólítgassak, majd ha valakinek megtetszek felszed, ha nem maradok hajadon!
másrészt meg az utcán mindenki siet megy valahová van egy uticélja akár a hazafelé út is....és jajj nem érek rá meg ilyenek...bocs sietek...
utcán nehéz eleve megállítani egy idegent!
még egy szórólapot is nehéz a kezükbe tenni olykor.
ha én megyek valahová , és nem boltba vagy bevásárolni, vagy éppen haza, azaz nem időre megyek valahová, akkor meg lehet állítani.
- És nyilván egy szép nőnek könnyebben megáll egy pasi mint fordítva.
Önbizalomhiány, félelem
Aki pedig itt olvasgatja a kérdéseket, az azért is mert egyes lányok "nem ismerkednek ismeretlenekkel" mert "a külső alapján nem tetszhet egy ember a másiknak". Meg azért n
mert a lányok egy része valami istenfeletti lénynek képzeli magát, akihez csak Brad Pitt és társai szólhatnak, stb.
Kedves kérdező!
Örömmel megszólítanánk egy olyan lányt, de sajnos szinte kizárt a siker esélye. :(
Az utcán, mint előttem is írták, mindenki siet valahová. Plusz olyan idióta, paranoiás módon viselkedik a nők legtöbbje, hogy az valami hihetetlen! Mintha meg akarnánk erőszakolni/ölni/elrabolni őket. Körülbelül így állna hozzá a 90 %-uk.
De ha már a konkrét lépésről van szó, elég lenne annyi, hogy rámnéz és mosolyog, ha pedig odamegyek, vevő lesz rá és nem küld el. Ennyi kellene csak, egy kis nyitottság és barátságosság, semmi több.
"szólítson le ő engem.
mi az, hogy én szólítgassak, majd ha valakinek megtetszek felszed, ha nem maradok hajadon!"
Maradj hajadon!!!
1. Már csak a gyik-en egy rakás csaj szövegelt, hogy utálja, ha utcán próbálja valaki leszólitani és legszivesebben pofán vágná.Tényleg sok csaj igy van ezzel és akkor meg jössz te ezzel a kérdéssel.
2. Én sose mennék csak úgy oda egy csajhoz aki még esetleg észre se vett engem, nálam alap a szemezés és csak utánna megyek óda.Nem is értem hogy várjátok el, hogy bármilyen elözmények nélkül csak úgy odamenjünk...mondjuk tinikorban meg elfogadható.
Szerintem nektek csajóknak is gond van a gondolkozásotokban, nem lehet azért mindent ránk kenni.Már jelezni se jeleznek, egy csomó csajnak semmi önbizalma, csendesek, harapofogóval szedjük ki a szavakat belőlük de nekik menő csávó kell...
Ahogy a csaj mondta, marad hajadon én meg mondom inkább maradok agglegény, de buta libákkal nem foglalkozok csak értékes nőkkel akik tesznek a boldogságukért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!