Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért nem szólítotok le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem szólítotok le az utcán egy olyan lányt, aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Féltek a visszautasítástól?
2012. ápr. 26. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
és vajon azok a pasik le szoktak szólítani csajokat akik ilyen "nagymenők"? vagy ők is félnek? mondjuk azt kétlem.
2012. ápr. 26. 23:03
 32/65 anonim ***** válasza:
30 vagyok.Sokat nem változtam 20 éves koromtól.Nem is a félénkség a gond, de már ennyi idő után, nem is alázkodok meg egy 10 évvel fiatalabbnak, nem teszem magam ki akármilyen helyzetnek, óvatosabb vagyok.
2012. ápr. 26. 23:08
 33/65 A kérdező kommentje:

miért, te csak 20 évesekkel ismerkedsz?:O

a 30 év körüli nők azért már komolyabbak, nem hiszem, hogy bunkón visszautasítanának valakit.

2012. ápr. 26. 23:10
 34/65 anonim ***** válasza:
Nem csak 20 évesekkel,de főleg azokkal találkozom, akik szinglik is egyben.
2012. ápr. 26. 23:11
 35/65 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én is elmúltam 30 és én is parázok az ilyen helyzetektől. Hidd el, nemcsak a tinilányok, hanem a felnőtt nők is tudnak nagyon bunkók lenni. Velem is volt már olyan, igaz hogy szórakozóhelyen, nem utcán-hogy három, 28-30 körüli nő kikezdett velem és az unokatestvéremmel. Azután pedig csúnyán pofára ejtettek minket. Vannak nők, akik mindig megmaradnak ezen a szinten. :(

Egyébként nem olyan egyszerű ez, hogy ránézel valakire és tudod, milyen lány. Ha ez így lenne, akkor mindenki megkímélné magát a pofára esésektől. Azonkívül igenis, emelje már fel a seggét minden egyes úgynevezett rendes, kedves lány, mert ha magába mélyed, akkor a büdös életbe nem fogjuk leszólítani.

Hidd el, nem a levegőbe beszélek! Ha elég sokszor élnél át olyan szituációkat, ahol úgy néznek rád, mint egy darab sz@rra, akkor te is így gondolkodnál.

2012. ápr. 26. 23:26
 36/65 anonim ***** válasza:
Mert tudom előre a válaszát.
2012. ápr. 26. 23:27
 37/65 anonim ***** válasza:
Ja igen, Kérdező, a 23.03-as kérdésedre a válasz. Aki nagymenő, ahhoz gyakran a lányok mennek oda, illetve ha mégsem, akkor is rá-ránéznek, elpirulnak, szóval kokettálnak vele. Ilyenkor már ezerszer másabb a helyzet, mint amikor rá sem néztek az emberre és akkor találd ki, mit gondolhat a csaj rólad.
2012. ápr. 26. 23:29
 38/65 anonim ***** válasza:

Mert kizárt, hogy ilyet tegyek. Nincs az a pénz, hogy csak úgy az utcán leszólítsak egy vad idegen lányt.

A pofára esés valószinűsége túl magas ahhoz, hogy megérje a kockázatot. Nem hiányzik, hogy még jobban eltapossam az amúgy is majdnem nulla önbizalmam.

Mellesleg, nekem meg pont a plázacica kinézetű (!!) lányok tetszenek... Azok meg gyakorlatilag bárkit megkaphatnak. Még inkább esélytelen.

Ez van.

21F

2012. ápr. 26. 23:33
 39/65 anonim ***** válasza:

Mellesleg, nekem meg pont a plázacica kinézetű (!!) lányok tetszenek..

Vigyázz haver, ilyen kijelentésekért hamar keresztre feszítenek majd a csajok ezen az oldalon! :)

2012. ápr. 26. 23:35
 40/65 anonim ***** válasza:

Vállalom a kockázatot :) Sajnos nem válogathatom meg azt hogy ki tetszik és ki nem... Ez nekem legalább annyira szar mint azoknak a lányoknak akik arra panaszkodnak, hogy a hozzám hasonlóaknak csaj a plázacicák kellenek... Pontosabban, az olyan kinézetűek. :D

És eléggé alap dolog, hogy tetszen a lány. Enélkül megette az egészet a penész. Inkább vállalom a magányt :)

21F

2012. ápr. 26. 23:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!