Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Csináltok ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Csináltok ilyet olyannal, aki nem tetszik?

Figyelt kérdés
Volt egy lány, akivel egy kulturáltabb buliban összeismerkedtünk, nagyon jól elvoltunk, ölelkezve táncoltunk (remélem nagyjából érthető mire gondolok), viszont amikor meg akartam csókolni nem engedte. Lehet, hogy mégsem tetszettem neki? 22/F
2012. ápr. 26. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Talán csak gyengédségre vágyott, hiányzott neki hogy valaki átölelje,, hogy hozzá bújjon,, de a csók szerintem még neki túl gyors lett volna
2012. ápr. 26. 13:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehet, és akkor lehet esélyem nála? Vagy csak "kihasznált"?
2012. ápr. 26. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:

esetleg hívd meg egy italra, és mondd el neki, hogy megismételnéd a táncot, amit a múltkor lejtettetek.

De amúgy szerintem csak azért, mert összeölelkezve táncoltatok, az nem jelent semmit.

Ebben igazat adok az elsőnek...

2012. ápr. 26. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem smárol veled elsőre, még lehet, hogy tetszel neki, sőt, ha ölelkezve táncoltatok, akkor valószínű.

Inkább örülj, hogy a csaj nem olyan, aki képes egyből smárolni bárkivel. Esélyes, hogy mással sem tenné, és ez ma már ritka.

Hívd el randira és normálisan ismerkedj vele. Pár találkozás után eldől, hogy mi a véleménye.

Illetve ha nem akar randit, az is egyértelművé teszi a helyzetet.

2012. ápr. 26. 15:01
 5/9 A kérdező kommentje:
randival az a baj, hogy nem igazán merek randizni :D félek a kínos csendektől
2012. ápr. 26. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

hát akkor marad a sötétben összebújva táncolás

abból azért egyszer tovább kell lépni, mert egy párkapcsolat sem csak ölelkezve táncolásból áll

a kínos csend meg normális

más meg attól fél, hogy elfingja magát a lány előtt...

sőt a lányok is félnek randizni, kivéve, amelyik nem

2012. ápr. 26. 15:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Én csak a kínos csendektől, meg, hogy unalmas leszek a csaj számára. Bulikban szoktam kicsit inni, úgy sokkal oldottabb vagyok, jobban tudok beszélgetni, na de egy randin... :)
2012. ápr. 26. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:

ezen túl kell lépni, mert mindenki ezen izgul

ismerkedj bulikban és juss el minél messzebb már első találkozáskor, akkor már randin nem táncolnak vissza annyira a lányok, ha már volt a buliban csók is

csak hát aki veled smárol elsőre, az mással is megteszi más alkalommal...

válassz csendesebb lányt, aki szintén nem sokat szövegel

2012. ápr. 26. 16:23
 9/9 anonim válasza:
Egy ilyenbe nem szabad bele esni semmiféleképp ha akart volna valamit akkor smároltatok volna vagy több és a táncközben alapvetően kellette magát mert merész akart lenni de ha nem engedte h megcsókold akkor nem akart semmit vagy pedig nincs felkészülve rá próbálkozz nálla még1 szer annyit megér de senkinek se engedd hogy játszon veled főleg az érzéseiddel!!!!!
2012. máj. 3. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!