Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem szólítotok le az utcán egy olyan lányt, aki tetszik nektek?
Én már leszólítottam lányokat, de igazából teljesen reménytelen, mert eddig a lányk vagy foglaltak voltak vagy iszonyat bunkók, utálatosak és még majdnemnekem támadtak, sőt egyik kis 15 éves még meg is sértett, lerondázott.
Szóval ezek után lányok ne várjátok, hogy majd mi fiúk fogunk nektek könyörögni.
Tessék összeszedni magatokat, ah már úgyis egyenjogúságot követeltetek!
Szólítsd le nyugodtan bármelyik fiút, aki megtetszik, mert hidd el mi fiúk sosem tudnánk olyan bunkók lenni egy lánnyal sem, mint a mai lányok többsége sajnos, tisztelet a kivételnek persze.
"Mert ma már nem értékelik a normális fiúkat csak a b*zi páwákat vagy a bunkó k*csögöket.Akkor meg minek próbálkozni ?"
Szerintem azokon a csajokon meglátszik, akiknek csak a "b*zi páwák"/ "bunkó k*csögök" jönnek be. De akkor ne ilyen lányokhoz menjetek oda...
"Félünk a visszautasítástól és nem tudjuk hogy annak a lánynak bejövünk-e mert nem ad egyértelmű jeleket, mert ha adna akkor odamennénk hozzá bátran."
Ebben igazad van, nem biztos, hogy mi lányok elég egyértelmű jeleket adunk... Viszont a visszautasítástól nem kéne félnetek. Max azt mondja,hogy nem és úgyse találkoztok többet :D
"szólítson le ő engem.
mi az, hogy én szólítgassak, majd ha valakinek megtetszek felszed, ha nem maradok hajadon!"
látszik, hogy a 21.században élünk...
A KÖVETKEZŐK NEM MINDENKIRE VONATKOZNAK CSAK 1-1RE! :)
szerintem meg azt is el lehetne felejteni, hogy "jajj a kezdeményezés a férfiak dolga, meg h odajöjjenek jajj az is"
az EGO-ból lejjebb lehet ám adni 1-2 nőnek! mert ők is nyugodtan odamehetnek!
ÉS rögtön válaszolok is! a köv. kérdésre! Nem! attól még nem tűntök könnyűvérű rib@ncnak!! szóval nektek is lehet!!
Nem kell félreérteni, nem azt mondom h mi pasik ne kezdeményezzünk mert kell, de ti is megtehetitek!
Na akkor most mesélj te is drága kérdező!
Szóval szivem!
Te kezdeményeztél e már utcán? néztél e már valakit hosszasabban, álltál e már meg és igazgattad e kicsit a ruhádat, vagy odamentél e valakihez?
És nálad kezdeményezett e már valaki? Ha nem akkor nálad szerinted miért nem?
csak tedd fel a kérdést magadnak kisszívem, hogy miért nem mennek oda hozzád az utcán! :)
egyébként, ha az utcán mindenki siet, akkor ne ott. boltban is lehet, vagy metrón, bárhol ahol az emberek csak állnak.
amúgy értem, hogy miért álltok így ehhez az egészhez. mivel a legtöbb lány lehet, hogy tényleg bunkó. de azért vannak olyanok is akik örülnének egy ilyen kedves gesztusnak.
na mind1, úgy látszik ez már soha nem fog változni
Mert előbb adjon valami jelet, hogy bejövök-e neki, szemezzen, mosolyogjon, kacsintson :D, akkor összetudnám szedni magam. Meg mert nem erősségem a beszélgetés, és mert elég fura vagyok. De ha valami jelet adna, összeszedném magam.
(+ nem tudom h rám néznek-e, vagy csak felém, és ha engem akkor mert fú vagy mert mif@sz)
tudod, én uygan enm vagyok pest, de ot az a "divat" és tök elfogadott, hogy a csajok mennek oda a sráchoz.
amugy mégis mi ó, vgay hogy menyjek doa egy vadidegen lányhoz az utcán!? miylen indokkal?! vagy mI!?
lehet épp 1000 gondja van, és egy vadidegen még bombázza a hülyeségeivel....
szia, nagyon tetszel, iszunk valamit?! elcsépelt duma, ugyis nemetmond, mert nem ismer, mellesleg egy jó csaj napi min 5 "ajánlatot" kap srácoktól...
ésmég azzal sem számoltál, hogy lehet pasija van, vagy msot szakított, vagy stb stb indokok, hogy nem akar senkit...
szórakozóhelyen sem jobb a helyzet...uyganaez van. átlagos nők elküldneek a f*szba pl haveromat is, akkor még mi volna, ha valahogy ki is néznének....:/
Képzeld, kezdeményeztem már. Néztem már pár embert hosszasan és viszonozták is. A kinézetemmel sincs baj.
Éés, már kezdeményeztek is nálam... és viszonoztam is, csak utána nem jött össze egy félreértés miatt, mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!