Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok meg, hogy csak én küzdök ilyen problémával, vagy tényleg ilyen a világ?
Nagyon nem így értem. Nem többet kell állítanod magadról. Nem többnek kell látszanod mások szemében.
Egyszerűen állj pozitívan a dolgokhoz. Eleinte nehéz, de meg lesz az eredménye.
Én egy hasonló stílusú lány vagyok, annyi különbséggel, hogy engem a mostani menő pasik utálnak. Miért? Mert én megmondom amit gondolok, őszinte vagyok, és utálom a rózsaszín pólójú senkiket. Én sem tartom magam szépnek, sem pedig bulizósnak. Nem iszom, nem cigizem, nem pasizom, nem vagyok plázap*csa. Ez a mai világban elég gáz. Ez nem nyerő a mai pasiknál. Mégis, sikerült pár fiút kifognom, akik értékelnek. Nem mint barátnő, mint barát. Sokkal jobban szeretem a fiú barátokat, mint a lányokat. Ők őszinték, és nem nyafognak. Látod? Én sem vagyok a kifejezett trendi cica, mégis találtam magamnak párt, pedig nem kerestem. Ő talált meg, méghozzá a suliban.
A párom sem az a fajta, aki bulizik, ő még annyi alkoholt sem iszik, mint én. Ő kis mértékben kocka. Többet ül gép előtt, mint kocsmában, amit én becsülök, de mégis velem tölti a legtöbb idejét.
Szerintem ne aggódj, menj oda azokhoz a lányokhoz, akiket normálisnak tartasz, beszélgess velük, csak lazán, de normálisan. És meglátod, egyszer pont azzal elegyedsz beszélgetésbe, akire vártál.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!