Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha idejében kiszállok ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemerey kérdése:

Ha idejében kiszállok ebből a "kapcsolatból", az nem fogja befolyásolni negatívan a jövőmet?

Figyelt kérdés

Erkölcs-csőszök okoskodása nem érdekel.

Konkrét válaszok érdekelnek pro-kontra.

Nős pasival kavartam 3 alkalommal.Kavarás alatt orális szexet értek, én elégítettem ki őt. Nem akarom,soha nem is akartam,hogy viszonozza. Szeretem csinálni, imádom a farkát és vonz az egész úgy egyben. Nem feküdtünk le (nem rajta múlt megjegyzem), mert ÚGY nem kívánom. Nehéz ezt megfogalmazni... 1 éve pihen a dolog részemről. Ami azért "részemről", mert ő havi egyszer próbálkozik folyamatosan.

Mehettem volna már náluk többször, de nemet mondtam.

Néha eszembe jut mennyire finom az íze, és milyen jó lenne, ha újra elmenne a számban..

Karácsony előtt felhívott egy újabb találkozási lehetőséggel.

"beszélgetnénk egy jót"

Tartom magam, leráztam.

Ez így mégis meddig mehet?

Milyen lehetséges variációk vannak végleg tudatosítani benne azt,hogy nem, többet nem.

Bizonyára bizonytalan a hangom amikor mindig kamuzok, hogy miért nem érek rá, stb..

2012. jan. 3. 17:24
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
Komolytalanok vagytok :I
2012. jan. 3. 19:09
 42/60 anonim ***** válasza:
Feltaláltad a szopással egybekötött cipőtisztást! :D EZ IGEN! :D Rafkós csaj vagy te, és a humorod is jó. Sokan mit nem adnának egy ilyen nőért, te meg egy nős férfinek furulyázol. Szomorú...
2012. jan. 3. 19:13
 43/60 A kérdező kommentje:

Ma különösen kreatív gondolatim vannak. Lehet nem ártana blogolni, hogy el ne felejtsem őket, illetve hogy megosszam őket másokkal.

Értem semmi különöset nem szoktak adni, örülni sem szoktak nekem, hiszem mint írták fentebb nem becsülnek, nem jár tisztelet egy magamfajtának, koszosképű mentális hulladék ripacs vagyok :)

soha többet nem szexelek senkivel!

2012. jan. 3. 19:20
 44/60 anonim ***** válasza:
Ha elkészül az a blog ne felejts el szólni, én elolvasnám tuti :D Talán, ha nem ezzel kezdenéd a bemutatkozást, mint itt, akkor örülnének neked... :D Ha még jól is nézel ki, akkor biztos :D
2012. jan. 3. 19:30
 45/60 A kérdező kommentje:

oké 44-es, bár nem sok rá az esély.

félhomályban különösen vonzónak szoktak találni :)

ha pedig nem fed el eléggé, ihatsz többet :)

2012. jan. 3. 20:00
 46/60 anonim ***** válasza:
Szóval pia kell, meg félhomály, hogy vonzó legyél :D Akkor ne vállalj nappal cipőtisztítást, csak éjszaka :D Csak tudnám, hogy most humorizálsz, vagy önirónia volt :D
2012. jan. 3. 20:08
 47/60 A kérdező kommentje:

46-os:

fennakadtam miattad a trágárságszűrőn :D

2012. jan. 3. 20:22
 48/60 anonim ***** válasza:
Akadtál fent volna valakinek a farkán inkább a trágárságszűrő helyett ma este, és akkor nem irkálnál ide hülyeségeket! :D
2012. jan. 3. 20:28
 49/60 A kérdező kommentje:

Letépem a hajamat :O

Egy 30-as nőnek kezdenek eldeformálódni a testi adottságai, mert ugye hol vannak már a boldog ifjú idők.

Az más kérdés,hogy jómagam jobban nézek ki mint valaha is, de a többség azért veszít az áramvonalakból :)

Nekem is csak azért másabb a megítélésem, mert nem vagyok már kövér. Piszkáltak miatta eleget, most visszapiszkálom az ellustult túlsúlyos tizenéveseket. Van belőlük elég.

Szóval egy kis vodka sosem árt. Ha ronda azért mert meglágyítja a vonásait( ha sokat iszol kettős látást okoz, óvatosan), ha elfogadható az arcberendezése, akkor meg csak tovább finomítja.

Aki végleg reménytelen annak zacskót a fejére, plébojt a hátára és mehet a testiség :)

2012. jan. 3. 20:33
 50/60 anonim ***** válasza:

Kérdező! Rendben van, hogy elhumorizálod a dolgokat, de gondolom volt okod rá, hogy feltedd a kérdést.

Viszont nem értelek. Elmondtuk a véleményünket, hogy milyen probléma lehet ebből,de elvicceled, ironizálod. Akkor nem értem mit akarsz.

Kétségkívül tényleg egy kedves, rendes nőnek látszol, de mi sem rossz szándékból mondtuk, amiket mondtunk, hanem segítségképp, hogy később ne csalódj.

2012. jan. 3. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!