Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből a kapcsolatból még szerelem?
Figyelt kérdés
Az elejéről kezdem...van egy fiú akivel tavaly nagyon jól elbeszélgettünk, aztán bevallotta hogy ő többet érez, mint barátságot, de akkor én mondtam neki, hogy maradjunk csak barátok, mert bennem nem volt meg az az érzés. Azóta alig beszéltünk, de mostanság megint egyre többször msn-eztünk, és ahogy egyre többet beszéltünk, így jobban megismertem, kezdtem iránta érezni valamit, és azt gondoltam talán még benne is ott van az az érzés,mivel kaptam tőle SMS-eket is :) Pár napja megbeszéltük hogy találkozunk, és jól is éreztem magam vele, de utána azt mondta ő most nem érez úgy irántam, csak egy fellángolás volt. Viszont az előtte lévő napokban minden jól indult, talán fél, hogy majd ott hagyom? Legalább nem haragszik már rám és barátok maradunk, pedig én annak idején jól megbántottam. És a barátságból még lehet valami, nem?2009. febr. 28. 17:38
1/2 anonim válasza:
szerintem maradjatok csak barátok, ha nem érez irántad semmit, ne erőltesd.
2/2 anonim válasza:
Velem is történt már ilyesmi.
A fiú mondta, hogy bejövök neki, és megkérdezte, hogy járunk-e, de én sajnos megbántottam, nem tudom miért, aztán következő naptól kezdve belezúgtam, és most is nagyon szerelmes vagyok, de ő azóta leoltott, hogy védje a büszkeségét, és most úgy csinál, mintha utálna, és nem érdekelném, de tudom, hogy a szíve mélyén szeret... én meg halálosan belevagyok zúgva, de ő ezt nem tudja, és a leoltása után már nem is fogom tudtára hozni...:(
Nálad két lehetőség van:
1.Tényleg csak egy fellángolás volt neki. Akkor hagyd, és legyetek csak barátok...
2.Ő is csak a büszkeségét védi, és tudtodra akarja hozni, milyen rossz érzés az, ha valaki kikosaraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!