Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! MIért nem mertek egy lányt megszólítani?
#57: azért néz hogy aztán lekoptathasson? ez azért már enyhe paranoid skizofrénia, ami azt illeti:D
#58: az már igaz, de ez tipikusan az "én sem fogom a kukáig vinni a szemetet ha többiek sem, mert így igazságos" esete, amivel te is csak rontasz a helyzeten
egyébként én elhiszem hogy ebből a szempontból jobb a nőknek, kétség sem férhet hozzá. ám azért pofáraesés minket is érhet, mert nem minden fiú szeret aki azt mondja. szerintem ne kezdjünk bele a "kinek a rosszabb" vitába, mert nem lehet összehasonlítani, és nem is kell. ezek szerepek, amit ki vannak osztva, vagy tartjátok vagy nem, de se hibásnak nem tartom magam a rendszer miatt se felelősnek.
velem az van, hogy kezdetben, 14-17 éves koromig normális fiú módjára mentem oda a lányokhoz és 10ből 7szer elküldtek, viszont csak 2x volt olyan h igazán bunkón. erre is van egy jó duma: "mi van cica? vág a tanga?" rögtön elhallgat a kis pitsa. manapság már egy hülye állatként megyek oda a lányokhoz. van is most 4 csajom és olyan irónikus a sors, h azok a ribik akik elzavartak, most bármit megtesznek értem, bármit amit kérek és még csak meg se kell köszönnöm. szóval fiúk! ne legyetek lovagok, rendes fiuk, mert az ő szemükben ez a papuccsal egyenlő. legyetek paraarasztok mindig! de egy nőt se szabad elutasítani, legalább néhány dugásra mindegyik jó, még ha nem is szép, mert ha igy teszel, elhíreszteli a barátnői között és igy náluk is nyerő leszel, ők pedig tovább adják az ő barátnőiknek, s igy tovább ... olyanok a nők, mint mondjuk a macskák. ha simogatod, szereted, megadsz neki mindent, le fog sz@rni téged ,megcsal, stb. ha pedig visszafogod, kicsit köcsög vagy, máris odajön dörgölőzni hozzád. ez most csak egy egyszerű példa volt, de sajnos ez van!!! szóval ne felejtsd, hogy hacsak nem vagy j. biber vagy vmelyik vámpíros köcsög klónja, szal kölyökképű fiucska, nehogy odamenj egy idegen lányhoz! várd ki hogy ő jöjjön oda hozzád, de semmiképp se utasítsd el, csak tudd, hogy hülye, mert mind sík hülye és hülyítsd, mert sajnos erre vevők csak!!! mert ha előadod a kedves, illemtudó fiút, és emberként nézel rá, 90% hogy csak barát maradsz/odébb áll/ lesz@r. próbáld meg úgy kezelni, mint egy 5 éves kölyköt. csak arra nagyon figyelj h ezeket nehogy felfedd előtte, ne légy nyiltan bunkó, csak esetleg a barátaid előtt!
lehet adogatni a piros kezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!