Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! MIért nem mertek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! MIért nem mertek egy lányt megszólítani?

Figyelt kérdés
Mondjuk pl tetszik egy lány a buszról és állandóan feléd néz és egyértelműen nem egy paraszt sem egy k*rva a lány. Ez nem konkrétan miattam csak sosem értem miért nem mentek oda..
2011. dec. 6. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 szamóca.. ***** válasza:
nincs ellene kifogásom, csak sosem értettem... ez olyan dolog, hogy minél kevesebb lehetőséget adsz magadnak a boldogságra, annál kevésbé esélyes hogy bekövetkezik. de ez is csak idealista duma, a gyakorlatba ültetéssel még nálam is vannak problémák :D
2011. dec. 6. 21:02
 42/65 anonim ***** válasza:
Hát igazából ez egy emberi tulajdonság...egyszer megégeted magad, h*lye kell legyél, hogy mégegszer a tüzhöz érj, legfeljebb valami hőálló kesztyüvel...Miért korlátolni a lehetőségeidet? Hát önvédelemből.Én túl sebezhetőnek gondolom magam, hogy utcán, buszon leszólitsak valakit, akivel elötte nem is szemeztem, rám se nézett, igyekszem nem tenni magam olyan helyetbe, ahol az idegen csaj pórba alázhat mások elött.Büszke is vagyok, van is mire...és valahogy nem bántam meg eddig, ezt a döntésemet.
2011. dec. 6. 21:24
 43/65 anonim ***** válasza:
Bocsi lemaradt...Persze akarok minnél több lehetőseget adni magamnak a boldogságra, de jó sok rossz tapasztalatból,úgy érzem naivság lenne részemről igy kitenni magamat minden kellemetlen helyzetnek, okosan kell ezt csinálni.
2011. dec. 6. 21:29
 44/65 szamóca.. ***** válasza:

nekem rendben, tegyél így. viszont ne mondd hogy minden nő szemét, és hogy mi vagyunk az oka annak hogy egyeüdl vagy. mert te néhány próba után feladtad, és ezért vagy egyedül, nem azért mert én szemétláda vagyok.

ez persze a nőkre ugyaynúgy igaz, nincs különbség.

2011. dec. 6. 21:34
 45/65 anonim ***** válasza:
Nem értem miről beszélsz.Én nem adtam fel semmit csak korlátot szabtam és nem is hülyézem le a nőket általában véve...Azért vagyok egyedül, mert igy választottam én, hogy akárkivel azért mégse(lelkileg akárkivel, ha érted mire gondolok) és azért vagyok egyedül, mert még nem találtam meg akit keresek.Ennyi.Elég szar a hozzáálásod, ne haragudj.
2011. dec. 6. 21:44
 46/65 szamóca.. ***** válasza:

nem mondtam hogy akárkivel.

de az sem megoldás, hogy senkihez mert fél valaki. én csak ennyit mondtam

2011. dec. 6. 21:47
 47/65 anonim ***** válasza:
Én meg nem mondtam, hogy senkihez, csak azt, hogy utcán,buszon stb senkihez, csak aki jelez....viszont sportklubbokba stb. ahol látásból már ismerjük egymást ott igen...ej ej.
2011. dec. 6. 21:51
 48/65 .Daniel. ***** válasza:

Ha szamóca félre értett hogy függ össze a hozzáállásával haver....

Egyet értek veled viszont minden csajnál ha úgy nézzük 50% esélyed van szóval vagy bejössz neki vagy nem. Így bármelyikhez odamehetnél és minél többhöz mész oda annál nagyobb lesz az esélye hogy célba találsz ha érted.

2011. dec. 6. 22:03
 49/65 szamóca.. ***** válasza:

hát én azért vezettem így le a választ mert erről szólt a kérdés.

na mindegy is, a felfogásom tényleg sz.r ez már sokszor bebizonyosodott, de srácok ne legyetek nyuszik, mert a nyusziknak csak buksisimogatás jár mert aranyosak, más nem.

2011. dec. 6. 22:11
 50/65 anonim ***** válasza:
Nem tudom más lányok hogy vannak vele, de ha hozzám jönne oda egy srác, hogy tetszem neki és megszeretne ismerni, nem mondanám neki, hogy kopj le, húzz innen, nem érdekelsz.. még ha nem is tetszik, normálisan adnám a tudtára, ha már vette a bátorságot, hogy odaálljon elém..
2011. dec. 6. 22:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!