Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! MIért nem mertek egy lányt megszólítani?
Figyelt kérdés
Mondjuk pl tetszik egy lány a buszról és állandóan feléd néz és egyértelműen nem egy paraszt sem egy k*rva a lány. Ez nem konkrétan miattam csak sosem értem miért nem mentek oda..2011. dec. 6. 17:24
11/65 szamóca.. válasza:
AdamH: a nagy baj az, hogy ha szépen udvariasan azt mondom hogy " ne haragudj most nem szeretnék ismerkedni" ti azt is vagy úgy értitek hogy "ronda vagy kopj le" vagy egyszerűen nem értitek.
egyébként sem értem mi van abban ha egy idegen lány elutasít. próba szerencse dolog nem megy próba nélkül, akkor meg nem is olyan érthetetlen ha egyedül vagytok...
12/65 A kérdező kommentje:
remélem nem értett engem senki se félre , én elhiszem h ez nehéz dolog, de sztem ez egy fiú dolga. Am abszolút el tom képzelni a helyzetet... :/ Kár h vannak paraszt lányok is...
2011. dec. 6. 17:37
13/65 anonim válasza:
Azért ha egy másik oldalról nézzük, ha nekem tetszik egy srác sem fogok odamenni... Mert egy lehet csak azért néz, hogy miért nézed. Nagyon gáz, ha van barátja, barátnője és te nyomulsz... Honnan tudnád, hogy nincs? :D Beszélgetni lehet, ha esetleg egymás mellett ültök de azért csak úgy odamenni, már kockázatosabb. De ha a másik adja a jeleket én is simán leszólítanám. De megértem, ha valakiben ott a félsz.
14/65 anonim válasza:
Az a gebasz ha van egy srác, és évek alatt végre elszánja magát, majd kapja a kosarat. Akkor bebizonyosodik számára, hogy igaza volt mind ezidáig, és újra magányba süllyed.
15/65 anonim válasza:
Hát például azért, mert elötted, volt még Isten tudja, hány eset, ahol nagyon durván leégette a srác magát és most is pont arra gondol, hogy úgyanez lesz és ezt nem mindenki viseli könnyen.Jó én értem, van aki le se szarja, van aki, ha kiröhögik elküldi őket melegebb éghajlatra azokat, de van olyan is, aki nem küld el senkit a ..csába, hanem rohadt rosszúl esik a dolog és tudod hogy van aki egyszer, vagy mondjuk párszor megégette magát, az vagy nem próbálkozik vagy sokkal óvatosabb lesz, vagy csak a biztosra megy....persze aki nem mer nem nyer....de az életet nem lehet mindig közmondásokkal kimagyarázni.Nem ártana, a fiúk szemszögéből is látni a dolgokat....például képzeld magad a helyzetünkbe, te kéne minket leszólits, és kiröhögne a srác meg a barátai, vagy azt mondaná, hogy kopj le, mások is hallanák a buszon összesugnának, aztan ezt megjárnád máshol is más alkalommal, na csináld ezt jópárszor....nem tudom, nekem nem jön be ez a dolog...én már büszkeségből is csak a biztosra megyek, mert fáj a múlt, rosszúl esnek az égések.
16/65 anonim válasza:
Először is, ha én udvarias vagyok, akkor elvárom, hogy más is udvarias legyen velem. És nemes egyszerűséggel megalázó, az ha bunkó elutasítást kapunk, régen a hölgyek hölgyek voltak, és még véletlenül sem jutott eszükbe egy kultúrált kérdésre azt mondani, hogy kopj le, akkor talán még megérte lovagnak lenni, és udvariasan kezdeményezni.
17/65 anonim válasza:
Lehet, hogy a normális pasik számával egyenes arányban csökken a normális lányok száma? :P
18/65 anonim válasza:
huh... én holnap készülök odamenni egy lányhoz és... kegyetlen nehéz lesz, lehet szívrohamot kapok de nem baj:D nagyjából már kidolgoztam a szöveget miért is ülök oda mellé. :D
20/65 A kérdező kommentje:
utcsó kérdező: mit h mit? XD Nem értem mit kell megosztani és hol?? Bocsi sokat tanultam keveset aludtam (nem fog a buksi) :) Am mindenkinek egy NAGY köszi és LIKE :)
2011. dec. 6. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!