Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! MIért nem mertek egy lányt megszólítani?
Mert a lány szépsége arányos a sikerrel. Ha egy nagyon szép lányt sikerül felszedni, az nagy siker. A fiúcskák csak magunk miatt próbálnak ismerkedni. Eszükbe sem jut, hogy lánynak is öröm, ha megszólítják.
Fontosabb nekik az, hogy jaj mi lesz velük, ha elutasítják őket.
35/F
Egyet értek azzal hogy a csajt is nézni kell de kezdjük ott hogy először mindenki gondoljon magára. Ha én nem vagyok rendben magammal hogy legyen jó nőm?:) Másrészt annak aki azt írta azért nem próbálkozik mert a csajnak jobb kell így megse próbálja. Haver szedd össze magad és dolgozz azon hogy Te legyél az aki a legjobb lesz neki.
Kérdezőnek: próbálj szemezni vele aztán mosolyogj. Ezek nagyon egyértelmű jelek és ha még erre sem megy oda akkor hívogasd az ujjaddal:) Ha erre se akkor vagy oda mész Te vagy vége.
Hát nem tudom.
Engem meg mernek szólítani általában. Jó előfordul, hogy valaki nem, de azzal én mit kezdjek?
Nem minden nő bunkó, én sosem voltam az. Ez kamaszkorban talán divat,de a felnőtt nők körében nem.
Én leszólítani pedig senkit nem fogok, ennyi erővel akkor viselje a menyasszonyi ruhát és a köves gyűrűt a férfi..
Én 16 éves koromban egyszer próbálkoztam hasonlóval, EGYSZER! Böszme tajparaszt módon el lettem küldve, azonnal ki is ábrándultam a hölgyeményből. Azután, ha egy csaj akart vmit neki kellett kezdeményeznie,én nem foglalkoztam azóta sem ilyesmivel. Azóta volt 3 bnőm, 2 pár hónapig, a 3. 5,5 éve megvan:) Egyiknél sem én kezdeményeztem...
24/F
azért ez közel sem olyan egyszerű ám! az egy dolog, hogy te odavetsz két sanda pillantást és ezzel azt hiszed, hogy na ebből már biztos tudja a srác is hogy szimpatikus. szinte az összes lány ismerősöm mosolyog mikor rám köszön. most akkor higgyem azt, hogy tetszem nekik?
nyilván ha sokadszorra fordul elő, hogy egy adott lány tetszik akkor elgondolkozok, hogy miért néz, de amúgy nem!
eszembe jutott egy jó kis példa!
van egy nagyon szép lány a főiskolán aki már első percben szemet szúrt nekem. nagyon az esetem de még nem beszéltem vele soha, egy szót se. nem is köszönünk egymásnak, nem csoporttárs szóval tök idegen.
múltkor szembejött az utcán (sehol senki, csak ketten voltunk látótávolságban) nézett és mosolygott mintha azt várta volna, hogy köszönjek vagy valami. és biztosan nézett, mert fel tudom ismerni milyen amikor valaki a szemembe néz. azelőtt és után is több alkalommal pedig teljes mértékben keresztül nézett rajtam, mintha ott se lennék.
szóval érted... sose lehet tudni mi jár egy nő fejében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!