Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! MIért nem mertek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! MIért nem mertek egy lányt megszólítani?

Figyelt kérdés
Mondjuk pl tetszik egy lány a buszról és állandóan feléd néz és egyértelműen nem egy paraszt sem egy k*rva a lány. Ez nem konkrétan miattam csak sosem értem miért nem mentek oda..
2011. dec. 6. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:

Ha nem mész oda az elutasítás után újra ugyanahhoz a lányhoz, azt tapasztalat miatt teszed.

Ha egy lányhoz sem mész oda, mert más elutasított, akkor az előítélet.

De azt is problémának látom, hogy senki sem magában keresi az elutasítás okát. Lehetek én bármennyire iq-bajnok, sportos, sok nő álma, egy plázacicánál esélyem sincs. (Igazából nekik se nálam, de ez más téma.)

Egyszer én is figyeltem a jelekre. El is hívtam randizni. Elutasított. Azóta senkit sem hívtam randizni... de rengeteg randim volt, csak nem mondtam ki ezt a szót!

2011. dec. 6. 23:00
 52/65 anonim ***** válasza:

Nekem ez olyan mint egy szóbeli: mivel nagyon nem megy a kommunikáció ha tudom is az anyagot nem tudok egy értelmes mondatot mondani és rettentően szorongok. Nekem meg nem hiányzik a stressz, ígyis rengeteget kell elviselnem, inkább nem kínzom magam ha nem muszáj.

22F

2011. dec. 6. 23:02
 53/65 anonim ***** válasza:
Igy van, nyuszinak nem jó lenni, a bátraké a szerencse, ezt már láttam más példáján, tényleg igy van...de okosan kell csinálni, mert sok paraszt meg idegbeteg nő is van, szóval nyitott szemmel kell járni srácok.Kis emberismeret, körültekintés is kell...hiszen a nők is mennyire válogatnak, ők tudják, hogy a legjobbat akarják maguknak, mi férfiak is ezt kéne tegyük...ezzel szemben mégis eselyt adunk önmagukkal nem tisztábalevő teljesen bizonytalan nyuszi csajoknak...a csajok esélyt adnak egy határozatlan,bizonytalan pasinak....nem.Mi miért tennénk?
2011. dec. 6. 23:18
 54/65 anonim ***** válasza:
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem keresek kifogásokat és nem hibáztatom a lányokat. Tudom magamról, hogy nem vagyok elég bátor és önbizalomból se ártana több... ezért nem megyek oda a lányokhoz. Siránkozás helyett szeretnék ezen változtatni, de sajnos nem könnyű:S Azért remélem, hogy sikerülni fog:) 22F
2011. dec. 6. 23:19
 55/65 anonim ***** válasza:

1. a lányok nem éppen egyértelmű jeleket adnak

2. a fiúk félnek a kudarctól, főleg, ha már egy pár lány durván elutasította őket

ezért

2011. dec. 7. 00:42
 56/65 anonim ***** válasza:
Hálával tartozom a sok nyuszifiúnak, mert egy majd' 15 évvel fiatalabb tündéri, csinos, kedves, értelmes, fiatal 20-on éves lány is szinte a nyakamba ugrott, mert megszólítottam.
2011. dec. 7. 01:25
 57/65 anonim ***** válasza:

Egyrészt iylenkor azt gondolom: hmm milyen szép lány, biztos csak azért néz, hogy ha odamegyek majd lekoptathasson és érezhesse milyen vonzó és hatalma van.

Vagy úgy sem jönnék be neki, meg mit mondjak, hülyének nézne, mivel csajozásban tapasztalatlan vagyok, de valahol el kell kezdeni.

Meg mivel szép biztos úton útfélen megszólítja más, és odamennek hozzá rengetegen, miért pont engem választana a sok közül?

Az is lehet, hogy csak úgy néz, nem akar semmit, valahová néznie kell, ha tetszenék úgy is odajönne, vagy elmondaná, tudom úgy hiszi a férfiak dolga ez, de akkor is, ha neki nem jelentek annyit, hogy közeledjen ő sem fog nekem annyit jelenteni.

Csak akkor merek odamenni ha gátlástalanra ittam magam:D akkor is 3szor meggondolom, ugyan is ha eluatsít akkor az ember fia egy rakás sz*rnak érzi magát utána, csak így lehet elkerülni az elutasítást, ha nem megyünk oda, ezért jó a lányoknak, ők nem mennek oda, nincs elutasításuk sem, és sikerük még is van, a fiúknak meg nincs sikerük, csak elutasítás, nem épp esélyegyenlőség bárki bármit mond, ez van, akkor nem lesz soha senkim.Nem is baj, megmarad egy csomó pénzem, nem csal meg senki, gyerekem lesz mert egy béranyával leszerződök majd, feltalálom én magam:)

Nekem ez így megéri, hogy nem utasítanak el soha, aztán majd a nők is elgondolkodnak, hogy annyira válogatósak, hogy senki nem fog odamenni hozzájuk mert közülk egy sem jó, aki meg nem megy oda az bejön nekik de semmit nem tesznek, jó ki s rendszer mi?:D aranyos...

21f

2011. dec. 7. 06:16
 58/65 anonim ***** válasza:
Folyton gyáváznak azok, akik lehet sokkal gyávábak lennének a mi helyzetünkben(nök).Persze, elútasitás ér, csak leporoljuk magunkról és megyünk tovább...ugyanigy beleköthetünk a nők defektjeibe, de nekik eszük ágában sincs megváltozni.Sok nő még jelezni is gyáva...Mennyire más lenna világ ha mindkét fél adna is nem csak elvárná, hogy kapjon(nők jelezni,szemezni,kacérkodni...férfiak odamenni,kezdeményezni)
2011. dec. 7. 07:26
 59/65 anonim válasza:
En sosem vagyok bunko a fiukkal, de erre sokszor ra is fazok, mert esetleg nehezen ertik meg, hogy epp akkor nincs kedvem ismerkedni, vagy nem szimpi. Viszont attol meg nem leszek en is udvariatlan / faragatlan, mert a masik is az. A fiuk meg szerintem ne foglalkozzanak a bunko lanyokkal / elutasitasokkal. Fogjatok ugy fel, hogy megsporoltatok magatoknak egy csomo idot, kellemetlenseget, mert mar az elejen kiderult...
2011. dec. 7. 10:26
 60/65 anonim ***** válasza:
Én már alapból kiszúrom a bunkó nőket és oda se megyek...
2011. dec. 7. 11:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!