Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! MIért nem mertek egy lányt megszólítani?
Ha nem mész oda az elutasítás után újra ugyanahhoz a lányhoz, azt tapasztalat miatt teszed.
Ha egy lányhoz sem mész oda, mert más elutasított, akkor az előítélet.
De azt is problémának látom, hogy senki sem magában keresi az elutasítás okát. Lehetek én bármennyire iq-bajnok, sportos, sok nő álma, egy plázacicánál esélyem sincs. (Igazából nekik se nálam, de ez más téma.)
Egyszer én is figyeltem a jelekre. El is hívtam randizni. Elutasított. Azóta senkit sem hívtam randizni... de rengeteg randim volt, csak nem mondtam ki ezt a szót!
Nekem ez olyan mint egy szóbeli: mivel nagyon nem megy a kommunikáció ha tudom is az anyagot nem tudok egy értelmes mondatot mondani és rettentően szorongok. Nekem meg nem hiányzik a stressz, ígyis rengeteget kell elviselnem, inkább nem kínzom magam ha nem muszáj.
22F
1. a lányok nem éppen egyértelmű jeleket adnak
2. a fiúk félnek a kudarctól, főleg, ha már egy pár lány durván elutasította őket
ezért
Egyrészt iylenkor azt gondolom: hmm milyen szép lány, biztos csak azért néz, hogy ha odamegyek majd lekoptathasson és érezhesse milyen vonzó és hatalma van.
Vagy úgy sem jönnék be neki, meg mit mondjak, hülyének nézne, mivel csajozásban tapasztalatlan vagyok, de valahol el kell kezdeni.
Meg mivel szép biztos úton útfélen megszólítja más, és odamennek hozzá rengetegen, miért pont engem választana a sok közül?
Az is lehet, hogy csak úgy néz, nem akar semmit, valahová néznie kell, ha tetszenék úgy is odajönne, vagy elmondaná, tudom úgy hiszi a férfiak dolga ez, de akkor is, ha neki nem jelentek annyit, hogy közeledjen ő sem fog nekem annyit jelenteni.
Csak akkor merek odamenni ha gátlástalanra ittam magam:D akkor is 3szor meggondolom, ugyan is ha eluatsít akkor az ember fia egy rakás sz*rnak érzi magát utána, csak így lehet elkerülni az elutasítást, ha nem megyünk oda, ezért jó a lányoknak, ők nem mennek oda, nincs elutasításuk sem, és sikerük még is van, a fiúknak meg nincs sikerük, csak elutasítás, nem épp esélyegyenlőség bárki bármit mond, ez van, akkor nem lesz soha senkim.Nem is baj, megmarad egy csomó pénzem, nem csal meg senki, gyerekem lesz mert egy béranyával leszerződök majd, feltalálom én magam:)
Nekem ez így megéri, hogy nem utasítanak el soha, aztán majd a nők is elgondolkodnak, hogy annyira válogatósak, hogy senki nem fog odamenni hozzájuk mert közülk egy sem jó, aki meg nem megy oda az bejön nekik de semmit nem tesznek, jó ki s rendszer mi?:D aranyos...
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!