Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! MIért nem mertek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! MIért nem mertek egy lányt megszólítani?

Figyelt kérdés
Mondjuk pl tetszik egy lány a buszról és állandóan feléd néz és egyértelműen nem egy paraszt sem egy k*rva a lány. Ez nem konkrétan miattam csak sosem értem miért nem mentek oda..
2011. dec. 6. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
én reggelente mindig egy busszal megyek egy fiúval és még egy suliba is járunk és már két éve kerülgetjük egymást a múltkor is ott állt mellettem és meg se szólalt. pedig láttam h nézett előtt de egy szót sem szólt. Meg van egymás melletti teremben óránk és akkor is látom h néz még se szól reggelente egy szót sem.
2011. dec. 6. 18:32
 32/65 anonim ***** válasza:

Héhaver-nek igaza van.

jártam már ugy h küldte a jeleket(nézett,mosolygott és mivel ismerős is volt kedvesen beszélgettünk,volt egy-egy érintés ami legalább is nekem félreérthetetlen volt)ugy voltam vele hogy miért ne amugy is bejött a csaj na ezután kezdeményeztem és hát akora pofáraesés lett belőle hogy.....

na erről ennyit

2011. dec. 6. 18:36
 33/65 anonim ***** válasza:
Srácok én önbizalmat kérek a Jézuskától...:D Ez így már nem mehet tovább... F
2011. dec. 6. 18:48
 34/65 anonim ***** válasza:

hogy még több válasz érkezzen és had olvasson aki szeret :)

volt egy lány akivel mindig összefutottam a főiskolán, egyszer észrevettem hogy elkezdett nézni. következő héten már néztem, hogy fog-e nézni. hát igen, megint nézett és mosolygott. csak szólok hogy nem ismertem, azelőtt soha sem láttam és előtte sosem néztem meg. aztán 3. alkalommal már rám is köszönt. azután léptem mert tetszett, de kiderült hogy évek óta barátja van :)

de van jobb is! volt egy szintén kedves-csinos stb... lány aki utalt arra, hogy x időben y helyen leszek ha arra jársz nézz be! persze véletlen arra jártam... beszélgettünk vagy 3/4 órát majd miután menni akartam, hogy dolgom van megfogta a kezem és visszahúzott hogy ne mennyek még! erre már úgy gondoltam, hogy tetszem neki, de legalább szimpatikus vagyok. 1-2 beszélgetés után elhívtam randira, de természetesen nemet mondott, hogy félreértettem! ezután keveset beszéltünk, gondoltam nem erőltetem. aztán 1-2 alkalommal odajött beszélgetni, tök jól el is dumáltunk. hülye mód azt hittem, hogy lehet meggondolta magát, ezután sokat kerestem a társaságát. x idő után felhoztam, hogy szívesen találkoznék vele "randi" címszó alatt. ekkor annyira meglepődött hogy azt se tudta fiú-e vagy lány...

aztán van még, de már így is hosszú lett. az egész mondandómnak talán csak annyi a lényege, hogy mivel lány vagy nem tudod ezt a másik nem szemszögéből nézni, így nem is értheted. nem tartom jónak ha valaki "nyuszi", de én megértem!

2011. dec. 6. 20:02
 35/65 anonim ***** válasza:
akkor kijutott neked a jóból azért ez már több mint cicázás
2011. dec. 6. 20:10
 36/65 szamóca.. ***** válasza:
na jó de skacok...:) én értem én hogy elutasítanak, és hogy félreérthető meg nem érthető, de nem ezen van a hangsúly... Az ismerkedés természetében hordozza az elutasítás lehetőségét, de ez nem baj. ez nem magyarázza hogy miért nem mertek odamenni. A félelem magyarázza, de értelmetlen. kockázat nélkül nincs nyereség, a félelmet le kell küzdeni, ha kikosaraznak tovább kell lépni addig, amíg majd egyszer sikerül. mert olyan nincs hogy sosem sikerül.
2011. dec. 6. 20:12
 37/65 anonim ***** válasza:
persze oda mész egyszer tökre félreérted a dolgot oké,de mikor már tucatjára történik meg akkor van a francnak kedve odamenni
2011. dec. 6. 20:17
 38/65 anonim ***** válasza:

kedves szamóca!

itt nem is az elutasításról van szó, hanem a "hintáztatásról". ha leszólítok egy ismeretlen lányt akkor különösebben nem fog megviselni ha visszautasít! nem esik jól, de mondhatni pik-pak túlteszem magam rajta. viszont ha 1-2 esetleg több hónapig elhúzódik a dolog, az már erősen meg szokott viselni! értem én, hogy nem tetszhetek minden lánynak aki nekem tetszik, de akkor nem kell szórakozni a másikkal...

elhívlak randira, ezzel tudatom veled hogy tetszel, meg szeretnélek ismerni stb... mire visszautasítasz! elkönyvelem, hogy oké, ez van. erre odajössz 2 hét után, hogy mi a helyzet? eldumálunk, elkönyvelem hogy eldumáltunk. megint odajössz, hogy mi újság? aztán megint, hogy képzeld ez meg ez történt... aztán legközelebb megkérdezed, hogy sikerült a vizsgám stb... aztán meglepődsz hogy elhívlak pl.: sétálni, és csodálkozol hogy megint félreértettelek...

azért ba*szki!

2011. dec. 6. 20:33
 39/65 szamóca.. ***** válasza:

igen ez persze más téma, de a kérdésben épp az utcán idegennel ismerkedés van, sokan azt sem meritek mert hát visszautasítás.

ez a hitegetés más téma, én is elítélem. ott is két lehetőség van azért: 1. a csaj egy címeres barom aki élvezi ezt, ezesetben felőlem meg is verhetitek nem fogom védeni. de 2, mert ilyen már velem is volt és kb így írta le a srác a szitut mint te az előbb: ismertük egymást beszélgettünk viszonylag sokat, eszembe se jutott hogy bejövök neki. kb harmadik hónapban elhívott, tisztáztam vele hogy nekem ez most nem pálya, én nem akarok kapcsoaltot, semmi ilyesmit. megértette, elfogadta, még jól is reagált meg is lepődtem. aztán elbúcsúztunk, hazamentünk, rá pár napra találkozunk újra (egy suli), hát ahogy szoktam odamentem hozzá, nem gondoltam hogy félreérti...

ezért utálom az ilyen szerelmi jeleket, és ezért sem hiszek semmi ilyesmiben.

2011. dec. 6. 20:40
 40/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy nincs igaza Szamócának, hiszen más elutasitásért nem hibáztathatom a következő idegen lányt akivel találkozok...viszont fentartom magamnak azt a jogot, hogy csak elővigyázatosan ismerkedjek, mondjuk ismerettségi körben vagy valami klubban, ahol legalább látásból ismerem a lányt, vagy előadáson ahol közös az érdeklődés...a vadidegen lányokat, meg hagyom a francba, úgyis ővéké az utolsó szó az ismerkedésben, hát jelezzenek ők, vagy nincs ismerkedés...
2011. dec. 6. 20:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!