Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! MIért nem mertek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! MIért nem mertek egy lányt megszólítani?

Figyelt kérdés
Mondjuk pl tetszik egy lány a buszról és állandóan feléd néz és egyértelműen nem egy paraszt sem egy k*rva a lány. Ez nem konkrétan miattam csak sosem értem miért nem mentek oda..
2011. dec. 6. 17:24
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:

mert félünk az elutasítástól!!!

azééé!!!

2011. dec. 6. 17:26
 2/65 anonim ***** válasza:
71%
Én azt gondolom, hogy van nálam jobb is számára, legyen vele boldog.
2011. dec. 6. 17:26
 3/65 anonim ***** válasza:
64%
Az első 2 válaszadónak igaza van. Vagy ha oda is megyünk kb ezt a választ kaphatjuk: Van barátom kopj le, csúnya vagy kopj le, bzi vagy kopj le... stb. Szerinted illő egy lánynak így beszólni? Mert akkor mi is mondhatnánk hogy egy kv@ vagy!
2011. dec. 6. 17:29
 4/65 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :). de mit tennétek ha egyértelműen jelez egy lány h kedvel téged? ÉS neten keresztűl bátrabbak vagytok?
2011. dec. 6. 17:31
 5/65 anonim ***** válasza:

biztos marha ronda az a lány.

sok lány hiszi magáról h szép közbe meg...

6/65 anonim ***** válasza:
Az eddigiekkel egyetértek, + még annyi, hogy amit ti nyilvánvaló jelnek gondoltok, az nekünk abszolút nem nyilvánvaló sokszor. Van, hogy észre se vesszük, vagy csak véletlennek gondoljuk.
 7/65 anonim ***** válasza:
Ezt már sokszor leírtam, de kifejtem megint. Először is, nem a visszautasítástól félünk, hanem a bunkó megalázó visszautasítástól. Amikor kinevettek, megaláztok minket csak azért, mert mertünk kezdeményezni. Ráadásul buszon sok a szemtanú, szóval még inkább rosszul esik a kudarc.
2011. dec. 6. 17:32
 8/65 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként miért nem mész oda TE?
2011. dec. 6. 17:33
 9/65 A kérdező kommentje:
am én naon örülnék ha leszólítanának (kedvesen) am télleg naon köszi a válaszokat :)
 10/65 anonim ***** válasza:
Én ha tudom is, hogy szeretne tőlem valamit lekoptatnám, mert tudom, hogy nem tudok elég időt szánni rá jelen körülmények között, annyit amennyit megérdemelne egy kapcsolat.
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!