Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire akadsz fönn anyagiakon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire akadsz fönn anyagiakon?

Figyelt kérdés

(Habár ebben már van némi tarhálás is..)

A lényeg: Randin megbeszéljük, hogy egyiken én fizetek a másikon ő. Mikor én fizetek iszik egyet, utána én ajánlgatom, hogy nyugodtan igyon még egyet. Jól elvagyunk, habár én úgy gondoltam egy estén (egy nem túl olcsó helyen), talán elég két italt fogyasztania.. de ő kér tőlem még egyet "ugye nem baj?", mikor látszik rajtam, hogy hát nem szívesen.. (Sőt, éreztem, ha tovább nyúlik az este, ezek után is még szívesen fogyaszt a kontómra.) Ez azért zavar igazán mert fordított helyzetben én nem iszom/eszem fel a fél boltot, és én sem vagyok anyagilag jobban eleresztve, mint ő. Tehát sosem leszünk egálban.

Ráadásul mikor úgy mentünk, hogy mindenki fizette a magáét, valamiért nem fogyasztott annyit.

Egyébként mondhatni minden rendben lenne.. de ez eléggé beárnyékolja. Nem is csak konkrétan a pénz miatt, hanem mert nem egy önzetlen, nagylelkű jellemre vall.

Most nemektől függetlenül, ez hogy érintene titeket, ha a másik fél így viselkedne? Elmélyítenétek kapcsolatot ilyen tapasztalat után valakivel?

2011. okt. 19. 12:11
1 2 3 4 5
 41/41 napietus ***** válasza:
Jolinar, én sem vagyok krva, és nem is voltam rászorulva soha senki pénzére, de nem meredtem volna nemhogy fél vig, egy napig se olyannal, akit a szülei az alapvető udvariasságra is elfelejtettek megtanítani.
2011. okt. 21. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!