Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem akadsz ki azon, h terheské...

Nem akadsz ki azon, h terhesként meg akarják fogni a hasad? (nem a párod, mások)

Figyelt kérdés

pl. olyan "barátnő", akit kb. 4-5 hónaponta látsz, csakm "kíváncsi arra, milyen egy terhes poci, meg tesztelgetni akarja, h mozog-e a pocaklakó"...ez annyira kiakasztó, legalábbis sztem. :S

ti h vagytok vele? m az belefér, h esetleg anyukám, párom hozzáérjen az én engedélyemmel, de amikor v.ki, aki nem is közeli jóbarát ilyen pofátlanul csakúgy odanyúlkál a babához...

2011. ápr. 10. 23:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

odanyúlkál a babához????

Mit értesz ezalatt? Megsimogatja a pocakod, hozzáér a ruhádhoz, én ebben semmi kiakasztót nem látok. És anyukádnak, párodnak is engedélyt kell kérni, megérintheti e a pocakodat? Hát nem tudom, én az ilyen dolgokból nem csinálok ügyet. De nem vagyunk egyformák.

2011. ápr. 10. 23:11
 2/16 anonim ***** válasza:
Engem nem zavart a dolog.
2011. ápr. 10. 23:12
 3/16 anonim ***** válasza:
60%

De, szerintem kiakasztó.

Egyébként sem tapogatod másnak a hasát mikor találkoztok. Én már volt, hogy megmondtam, semmi közöd a hasamhoz attól, hogy gyerek van benne.

2011. ápr. 10. 23:15
 4/16 A kérdező kommentje:

akk csak én vok erre érzékeny O.o

nem szeretem, ha olyan ismerősök is ezt csinálják, akikkel am. alig beszélek. én sem szoktam csakúgy odamenni máshoz, és megfogdosni a hasát, v. bármi mást

2011. ápr. 10. 23:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Esettől függ. Ha vki nagyon kedvesen közelít és nem erőszakosan kéri, akkor lehet, hogy nem zavarna. De a buta, tolakodó emberektől nekem is sikítófrászom van.
2011. ápr. 10. 23:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is rühellem a ritkán látott ismerősök boltban érő lesitámadásait és hasmolesztálásait. Én se fogdosok mást, más se fogdosson. Természetesen a salád kivétel, apukát én is fogdosom :D
2011. ápr. 10. 23:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Én sem tartom helyesnek, sem, ha a hasamat, sem ha a babámat fogdossák.
2011. ápr. 10. 23:41
 8/16 anonim ***** válasza:

Az ilyesmit én sem bírom.

Sőt, most a második terhességemnél az is idegesít, ha a férjemen kívül BÁRKI a hasamra teszi a kezét. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, az első terhességnél ez nem így volt. Nem szólok érte, tűröm, de zavar.

2011. ápr. 11. 07:14
 9/16 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Na az is más, mikor kedvesen megkérdik,hogy megfoghatom?nem baj? Annak sem örülök, akkor sem akarom, de akkor nem akadok ki. De mikor olyan ember csinálja, aki egyébként is tudja, hogy már attól rosszul vagyok, ha közel jön...

Illetve itt van ugye anyós... Ha nem muszáj nem is pusziszkodunk. Akkor ilyenkor mért gondolja, hogy 3 percig kell dörzsölnie a hasam, és hülyén gügyögni hozzá...

2011. ápr. 11. 07:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

De, nagyon kiakasztó! Főleg mikor tényként közlik veled, hogy majd ha nagyobb lesz a pocakod, jönnek és megtapogatják...Én azt szoktam mondani, hogy mindenki tapogassa a sajátját! ( Egyébként mi ez a fogdosásmánia? Nekem sose jutott eszembe, hogy a barátnőim vagy ismerőseim közül terhesen tapogassam őket! Mint egy állatsimogató.) Jó, hogy méhszájvizsgálatot nem tart!

Amíg nem vagy terhes, érdekes senki nem akarja simogatni, akkor miért akarják, ha babát vársz? A pocak simogatás egy intim dolog, nekem legalábbis az! Ne simogassa minden jött-ment!

2011. ápr. 11. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!