Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem akadsz ki azon, h terheské...

Nem akadsz ki azon, h terhesként meg akarják fogni a hasad? (nem a párod, mások)

Figyelt kérdés

pl. olyan "barátnő", akit kb. 4-5 hónaponta látsz, csakm "kíváncsi arra, milyen egy terhes poci, meg tesztelgetni akarja, h mozog-e a pocaklakó"...ez annyira kiakasztó, legalábbis sztem. :S

ti h vagytok vele? m az belefér, h esetleg anyukám, párom hozzáérjen az én engedélyemmel, de amikor v.ki, aki nem is közeli jóbarát ilyen pofátlanul csakúgy odanyúlkál a babához...

2011. ápr. 10. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én sem szerettem, ha a férjemen kívül bárki tapizta a hasam vagy a babánkat. Én sem tapiztam senki hasát és kisbabáját sem.
2011. ápr. 11. 07:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem sosem zavart ez,idegeneknek,vagy távolabbi ismerősöknek pedig eszébe sem jutott megfogni a hasam.Én is imádom megcsodálni más pocakját,de csakis vizuálisan!Ikertestvérem most babát vár,neki azért valószínű rá teszem a kezem :) is!Szerintem ez intim szféra mindenképp,ezt tiszteletben kell tartani,de felesleges kiakadni,idegeskedni ezen ha valakinek ez mégsem evidens(természetesen nem idegenre gondolok).Egy két és fél éves és egy öt hónapos kisfiúk anyukája
2011. ápr. 11. 08:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy a boltban egy tök idegen öreg néni simogatta meg a pocim és azt mondta szép kisbaba van odabenn. Nem háborodtam fel, sőt még el is pityeredtem, hogy milyen aranyos. Nem a babámhoz nyúlt, hanem a pocimhoz, amin volt pár réteg ruha.
2011. ápr. 11. 09:10
 14/16 anonim ***** válasza:
csak kevesek esetében nem zavart, idegenek szerencsére nem próbálkoztak, de volt 1 emberke, aki ha a közelembe jött eltakartam a hasam, annyira taszított az aurája...
2011. ápr. 11. 09:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretem,ha távoli ismerősök fogdossák a hasamat(főleg a pletykás vénasszony fajta,általában ilyennel találkoztam).Volt,hogy a boltban felhúzta a pólóm megnézni a hasam,de olyan hirtelen,hogy köpni nyelni nem tudtam! Azt viszont nagyon furcsának tartom,hogy az anyukádnak és a párodnak is engedélyt kell kérnie,hogy megsimogassa a pocakod!
2011. ápr. 11. 10:06
 16/16 anonim ***** válasza:
En sem szeretem, sot egy ido utan mar kifejezetten zavart, hogy minden kollegano ugy gondolta hogy naponta tobbszor meg kene simogatni a pocakom, de a csaladtagok is idegesitettek egy ido utan (persze nem a parom, meg anyu). Miota itthon vagyok es nem talalkozom annyi emberrel nap mint nap, mar jobb:))
2011. ápr. 11. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!