Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire akadsz fönn anyagiakon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire akadsz fönn anyagiakon?

Figyelt kérdés

(Habár ebben már van némi tarhálás is..)

A lényeg: Randin megbeszéljük, hogy egyiken én fizetek a másikon ő. Mikor én fizetek iszik egyet, utána én ajánlgatom, hogy nyugodtan igyon még egyet. Jól elvagyunk, habár én úgy gondoltam egy estén (egy nem túl olcsó helyen), talán elég két italt fogyasztania.. de ő kér tőlem még egyet "ugye nem baj?", mikor látszik rajtam, hogy hát nem szívesen.. (Sőt, éreztem, ha tovább nyúlik az este, ezek után is még szívesen fogyaszt a kontómra.) Ez azért zavar igazán mert fordított helyzetben én nem iszom/eszem fel a fél boltot, és én sem vagyok anyagilag jobban eleresztve, mint ő. Tehát sosem leszünk egálban.

Ráadásul mikor úgy mentünk, hogy mindenki fizette a magáét, valamiért nem fogyasztott annyit.

Egyébként mondhatni minden rendben lenne.. de ez eléggé beárnyékolja. Nem is csak konkrétan a pénz miatt, hanem mert nem egy önzetlen, nagylelkű jellemre vall.

Most nemektől függetlenül, ez hogy érintene titeket, ha a másik fél így viselkedne? Elmélyítenétek kapcsolatot ilyen tapasztalat után valakivel?

2011. okt. 19. 12:11
1 2 3 4 5
 11/41 napietus ***** válasza:
40%
akkor máshogy fogalmazok: olyan helyre szervezze a randit, ahol várhatóan belefér a fogyasztás abba a keretbe, amit rászánt az ügyre.
2011. okt. 19. 12:23
 12/41 anonim válasza:
50%
Kérdező: úgy tűnik, te nemv agy egy anyagias ember (nő). Ha ez tényelg így van, akkor szerintem messzire kerüld el az anyagias embereket, és nem lesz ilyen gondod.
2011. okt. 19. 12:23
 13/41 LadyLee ***** válasza:
62%

Ne az a fél válassza, hanem az, aki éppen fizet.

Megjegyzem ez nem egy kőbe vésett szabály, amit felállítottatok, ha úgy érzed, neked nem jön be, akkor változtass, fizesse mindenki magáét. Már abból is látszik egyébként, hogy ez nektek nem működik, hogy "kér tőlem még egyet". Mi az, hogy kér? Ha felajánlottad, hogy te fizetsz, onnantól te fizetsz, rendeljen bármit a másik és bármennyit. Nyilván pofátlanság ilyenkor a másiknak kirendelni egy Dom Perignont, de 2 pia helyett 3 nem nagy cucc, eléggé gáz, hogy ezért ő úgy érezte, hogy engedélyt kell kérnie - te meg úgy érzed, hogy letarhál ezért téged.

Remélem egyébként nem te vagy a pasi, mert akkor extrán gáz, hoghy ennyire anyagiaskodsz, még akkor is, ha nem vagy jól eleresztve.

2011. okt. 19. 12:24
 14/41 napietus ***** válasza:
0%
kérdés lényegére: nem akadopk fenn semennyire. ha én meghívok valakit valahova, akkor készülök arra, hogy ott bizony fogyasztani fog az illető kapacitásához mérten. abból indulok ki, hogy az adott helyen legdrágább ételből/italból fog az alkatához/habitusához mérten maximális mennyiséget fogyasztani. akkor hívom eg az illetőt oda, ha ezt az összeget rá tudom és akarom szánni.
2011. okt. 19. 12:26
 15/41 anonim válasza:
34%
Én meg eleve nem hívnék meg nőt olyan helyre, ahol alkoholos italokat lehet rendelni. Most komolyan, ez az alkohol valami kőbe vésett módi, hogy mindenkinek innia kell belőle? Ugyen már.
2011. okt. 19. 12:27
 16/41 napietus ***** válasza:
0%
utolsó, akkor nem sok lehetőséged marad, max. a meki vagy teázó. mert még cukrászdában, kávézóban is van alkoholos ital.
2011. okt. 19. 12:29
 17/41 anonim ***** válasza:
A meki az nagyon jó hely randinak.
2011. okt. 19. 12:56
 18/41 napietus ***** válasza:

A válasz írója 23%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:56

hehh...én valahogy nem követelnék rá üvöltve 4 Michelin-csillagot :D ha csak kólázni akar az ember, akkor jó, mert az jól tele van jéggel, így hideg marad. meg a fagyi elmegy.

2011. okt. 19. 12:58
 19/41 LadyLee ***** válasza:

16 éven felüli lányt Mekibe vinni randizni eléggé debil ötlet.

Én azt tuti kikérném magamnak - legfeljebb valami 0 IQ-s csajnál válhat be.

2011. okt. 19. 13:17
 20/41 napietus ***** válasza:

off

szemb jutott szegény papám...mikor új volt itt nálunk a meki, elvitt oda kajálni. nem nagyon jött be, neki sem, felét otthagyta és elmélázva csak annyit mondott: "bezzeg Sztálingrádnál hogy megettük volna...öregségére finnyás lesz az ember..." :D

2011. okt. 19. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!