Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit kell még várnom, hogy jöjjön valaki?
Nincs semmilyen fiú a közelemben aki tetszene, vagy ha mégis, akkor barátnője van. Mindenkinek van körülöttem valakije, nekem meg már mindegy lenne, csak egy kicsit legyen normális, hogy jól érezzem magam vele, és ha nem akar tőlem semmit, csak dgjon meg és hagyjon ott, de még ilyen sincs. Mit csináljak?
23/l
23/L
Kicsit az a lány jut rólad eszembe, aki egy társkeresőn írt nekem. Nem volt csúnya lány, sőt, mondhatni csinos, de szimplán nem az esetem, nem volt vonzó.
Én annyit írtam neki vissza, hogy ilyen külsővel bármikor fogsz magadnak pasit, de nem engem. Erre: "jó, akkor legyünk barátok legalább". Írtam, hogy "nem hiszek a férfi-nő barátságban", erre nekem ugrott, hogy mekkora szemét vagyok, legalább kihasználhattam volna. Így, szó szerint.
Azért egy nő ne adja már le ennyire, ez nagyon kiábrándító. Ráadásul meg is fogod szívni, mert olyasvalakivel is le fogsz állni, akivel tudod, hogy nem kéne.
26/F
Hát ha helyes akkor hogy nem vonz? Az hogy tudjon beszélni azt még megértem. De van egy olyan érzésem hogy inkább külsőleg válogatsz, de bocs ha tévedek :)
Ha van kedved privátban beszélgethetnénk :)
Ez nem elvárás, ez alapszint: legyen számodra vonzó, és tudj vele beszélgetni. Ha csak ennyi.
Amúgy szerintem fontos, hogy értékesnek tartsd magad, és szeressed magad, mert ha nincs így akkor mindig a másiktól várod, hogy bebizonyítsa, hogy szerethető vagy... Ha nem bizonyítja eléggé, elbizonytalanodsz...
Tehát szeresd magad, és tudd, hogy ajándék lehetsz valakinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!