Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony embernek van esélye a nőknél?
Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok vékony testalkattal, akinek még sose volt része párkapcsolatban, vagy egyéb kalandokban. Időnként hallom, mikor a hátam mögött mondogatják meglepődve, hogy mennyire vékony vagyok, pedig nem szenvedek anorexiában, sőt, szoktam mozogni eleget is, nem csak a gép előtt punnyadok. :)2011. aug. 2. 17:58
41/42 anonim válasza:
"Maximum csak az látszik meg rajta, hogy fáradt és izzadt, de semmi eredménye nem volt."
Persze mert nem azonnal látszik meg az eredmény.
42/42 A kérdező kommentje:
90%-os, csak nem vagy egy totál elkeseredett vékony figura?
Persze, én is p*cs vagyok, belátom, hiszen lehetnék bátrabb, és már meg is kaptam egy csajtól a töketlen jelzőt. :D Nap mint nap látok hozzám hasonlóan vékony, sőt, nálam legalább egy tízessel alacsonyabb, és látszatra magukat jobban elhanyagoló embereket kicsit husisabb nők oldalán is. Amúgy még egyszer leírom, én alapvetően jól érzem magam vékonyan, mérföldekkel jobban, mint hájasan.
2011. aug. 5. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!