Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vékony embernek van esélye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony embernek van esélye a nőknél?

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok vékony testalkattal, akinek még sose volt része párkapcsolatban, vagy egyéb kalandokban. Időnként hallom, mikor a hátam mögött mondogatják meglepődve, hogy mennyire vékony vagyok, pedig nem szenvedek anorexiában, sőt, szoktam mozogni eleget is, nem csak a gép előtt punnyadok. :)
2011. aug. 2. 17:58
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Akadnak edzős haverjaim szép számmal, akik eleget tájékoztattak az alapokról, szóval ebben komoly hiányt nem szenvedek. (gyúrást nem írok, mert az túl rajos kifejezés :D).
2011. aug. 2. 18:10
 12/42 anonim ***** válasza:
Nálam a nagyon vékony az igénytelen kategóriába tartozik. Akinek problémái vannak a külsejével, tegyen érte. Az biztos, hogy belsőleg nagyon sokat kellett mutatnia az olyannak magából, aki túl vékony volt és nálam akart próbálkozni ahhoz, hogy egyáltalán esélyt adjak neki. A legjobban a macis alkatúak tetszenek, de nem várhatom el senkitől, hogy a kedvemért plusz kilókat szedjen fel, viszont mivel én megdolgozok azért, hogy ne hízzak el, a páromtól is elvárnám, hogy legalább izmosodjon egy kicsit. A vékony alkatot nagyon taszítónak találom. Soha nem kellene girhes, satnya pasi.
2011. aug. 2. 18:11
 13/42 anonim ***** válasza:

ma 18:10!

Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy én a rajmenő kategóriába tartozom:D Csak azért írtam gyúrásnak, mert mindenki így hívja...

2011. aug. 2. 18:13
 14/42 A kérdező kommentje:

A macis véleményem szerint igénytelenebb, már bocs. :D

Én is voltam már 100 kilós zsírtömb, és mérföldekkel rosszabb volt a kondícióm, mint most. Ráadásul úgy izzadtam is, mint a ló. :)

2011. aug. 2. 18:14
 15/42 A kérdező kommentje:
Amúgy nem arra céloztam, hogy raj lennél, csak az edzés szebb kifejezés. ;-)
2011. aug. 2. 18:16
 16/42 A kérdező kommentje:
Amúgy nálam valószínűleg nagyobb gondot jelent az, hogy nem is csajozok, és 23 évesen már lehet, nem ártana komolyabban elkezdeni, különben kifutok az időből. Lehetőségeim akadtak már régebben, de sajnos nem használtam ki.
2011. aug. 2. 18:23
 17/42 anonim ***** válasza:

ma 18:14

Nem kell mentséget keresni, aki igényes, az tesz valamit azért, hogy tetsszen magának és annak, akit szeret.

Ha nincs olyan, akit éppen szeret, akkor azért, hogy magának megfeleljen.

A túl sovány és a túl kövér sem él egészségesen és ha nem érzik jól magukat a bőrükben, valószínűleg azért, mert nem tesznek eleget magukért.

Szóval vagy igényesebb leszel a külsődre, vagy megvárod, azt, akinek így is megfelelsz. Csak akkor elégedj meg hozzád hasonló, a külsejére nem túl igényes emberrel.

A belső értékek is nagyon fontosak, biztos találsz majd valakit.

Megértelek amúgy, tényleg nehéz nekikezdeni sportolni, meg változtatni az életvitelen, az étrenden.

2011. aug. 2. 18:25
 18/42 A kérdező kommentje:
Inkább az az igénytelen, aki semmit nem mozog, és nem is ügyel az ápoltáságára, tudom, mert ilyen is voltam ám. :) Én mindig figyelek arra, hogy kellően ápolt legyek, a ruháimat se lepje el a kosz, és mint írtam korábban is, szeretek futni és bicajozni, ráadásul nem a ,,leglightosabb" fokozaton. A testtartásomat se hanyagolom, rendesen kihúzom magam mindig.
2011. aug. 2. 18:32
 19/42 anonim ***** válasza:
Szerintem aki vékony, nem igénytelen, de úgy látszik, sokan nem így látják XD
2011. aug. 2. 18:35
 20/42 anonim ***** válasza:

ma 18:35!

Bár nem én írtam, de reagálok az írásodra. Nem a vékonysággal van a baj, hanem azzal, ha valakinek 0 karja van. Nem kell izomagynak lenni, de azért az is vicces, ha valakinek 20év felett olyan karja van, mint egy óvodásnak.

2011. aug. 2. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!