Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony embernek van esélye a nőknél?
ma 18:10!
Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy én a rajmenő kategóriába tartozom:D Csak azért írtam gyúrásnak, mert mindenki így hívja...
A macis véleményem szerint igénytelenebb, már bocs. :D
Én is voltam már 100 kilós zsírtömb, és mérföldekkel rosszabb volt a kondícióm, mint most. Ráadásul úgy izzadtam is, mint a ló. :)
ma 18:14
Nem kell mentséget keresni, aki igényes, az tesz valamit azért, hogy tetsszen magának és annak, akit szeret.
Ha nincs olyan, akit éppen szeret, akkor azért, hogy magának megfeleljen.
A túl sovány és a túl kövér sem él egészségesen és ha nem érzik jól magukat a bőrükben, valószínűleg azért, mert nem tesznek eleget magukért.
Szóval vagy igényesebb leszel a külsődre, vagy megvárod, azt, akinek így is megfelelsz. Csak akkor elégedj meg hozzád hasonló, a külsejére nem túl igényes emberrel.
A belső értékek is nagyon fontosak, biztos találsz majd valakit.
Megértelek amúgy, tényleg nehéz nekikezdeni sportolni, meg változtatni az életvitelen, az étrenden.
ma 18:35!
Bár nem én írtam, de reagálok az írásodra. Nem a vékonysággal van a baj, hanem azzal, ha valakinek 0 karja van. Nem kell izomagynak lenni, de azért az is vicces, ha valakinek 20év felett olyan karja van, mint egy óvodásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!