Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony embernek van esélye a nőknél?
"Elhatároztam magam, hogy változtatok ezen, így faragtam le két év alatt 38 kilót, így egészen vékony lettem."
Határozd el magad a nőkkel szemben is és sikerülni fog, mint ez is:)
ma 15:09!
Igazad van. Én nem úgy mondtam. Főleg, hogy én is a kettő között vagyok:) Ha meglátnál az utcán vagy akárhol, nem azt mondanád rám, hogy izompacsirta:D
Nem értem minek kell marhaságokat beszélni...
A konditeremben szenvedés és az evéssel történő szenvedés sokaknál fölösleges és hatástalan. Továbbra is ugyanolyan vékony marad. Egyetlen esély a szteroid.
A kérdező nem értem mit nyavalyog itt mint egy pŏcs... Neki elég lenne csak zabálni, mert ő olyan, hogy tud fogyni, hízni, izmosodni is.
A többi marhaságot író válaszolónak is (és a kérdezőnek is) szól, hogy nem mindenki képes fogyni, hízni, izmosodni, úgyhogy ne rinyáljatok itt a hülyeségeitekkel!
A dagadt nőknek nem kellenek a vékony férfiak, de a vékony férfiaknak sem kellenek a dagadt nők.
ma 00:34
Én vékony vagyok és mégsem kellenek a vékony férfiak. De ha dagadt lennék sem kellenének. Meg semmiképp nem kellenének. :P
"Én vékony vagyok és mégsem kellenek a vékony férfiak."
Nem tudsz olvasni?
Hol írtam én azt, hogy a vékony nőknek a vékony férfiak kellenek? Sehol!
Igen, a nők 90%-ának a kigyúrtak kellenek, de ha nincs izom, akkor a háj is több mint a semmi. A vékony férfiak meg egyedül maradnak...
A vékony férfiaknak továbbra is csak azoknál a kevés vékony nőknél van esélyük, akik a 10%-ba tartoznak, de ők nem is akarnak a vékony nőkön kívül más nőket... (elvileg)
ma 00:34!
Marhaságot te beszélsz... Ha valaki egy héten 3-4x eljár súlyzózni, akkor ne mondd már nekem, hogy nem látszik meg rajta? Ilyen nincs. És különben is kibeszélt itt izmosodásról? Legalább lesz normális testtartása és nem olyan beesett lesz a melle, mint az óvodásoknak. Nem az a lényeg, hogy feszüljön rajta a póló stb...
15:01
Én a valóságot írtam, te a marhaságot. Nem mindenkire van jó hatással a súlyzóval való kínlódás. Maximum csak az látszik meg rajta, hogy fáradt és izzadt, de semmi eredménye nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!