Egy vékony testalkatú embernek, melyik a legmegfelelőbb edzés? Részletek:
Figyelt kérdés
170cm vagyok. Ehhez 50kg párosul. Többet eszem, mint bárki a családban, mégsem hízok. A suliban minden szünetben eszem ettem egy zsömlét, szendvicset stb. (6 órám volt egész héten)
Na de a lényeg:
Nagyobb súlyokat emeljek kevesebbszer? (ezt a testépítők alkalmazzák, nem?!)
vagy
Kisebbeket, de többször.
(igazából "testépítés" lenne a cél)
Fekvőtámaszt minden nap nyomok. Reggel, este 15.
2010. júl. 13. 21:35
1/10 anonim válasza:
sztem menj el konditerembe + állíts össze egy tömegnövelő étrendet. 3g/tskg fehérje 5g/tskg szénhidrát 1,5g/tskg telítetlen zsír
2/10 anonim válasza:
Igen.Állíts össze egy étrendet,min.3500 kalóriával.Ebből fehérje annyi,mint amit írt a kolega.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Érdekes lesz ez az étrend összeállítás... na de majd meglátjuk.
2010. júl. 13. 21:58
4/10 anonim válasza:
[link] -> Itt megtalálsz hozzá mindent.
5/10 clint válasza:
aha...
Csakhogy mível tömeget növel inkább 2g/tsk legyen a fehérje, és 6gr/tsk a szénhidrát.
Gondolkozzatok már, egy jobb tömegnövelő tartalmaz 100gramm szénhidrátot..
Akkor a nap többi részében csak 150-et fog majszolgatni?
két adag rizs :D
6/10 anonim válasza:
szerintem hülyeség edzés után egy egész adag tömegnövelőt tolni 50kg testsúly mellett, edzés után is elég egy nehezen hízónak is 50g szénhidrát + mellé 25g fehérje.
7/10 anonim válasza:
edzés utánra sztem vegyél jumbo tömegnövelőt!
8/10 clint válasza:
a jumbo egy agyonreklámozott fos... reggelire megenném ha ingyen odadobnának egy dobozzal, de edzés után kizárt!!!!
9/10 A kérdező kommentje:
Látom megoszlik a vélemény, de azért köszönöm a sok választ!
2010. júl. 14. 14:16
10/10 A kérdező kommentje:
Jah... am azért írtam így, hogy "tstépítés", mert nem komolyan akarom űzni, tehát nem áll szándékomban semmi tömegnövelő "szart" szedni! :D (bocs a sok macskakörömét)
2010. júl. 18. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!