Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vékony embernek van esélye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony embernek van esélye a nőknél?

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok vékony testalkattal, akinek még sose volt része párkapcsolatban, vagy egyéb kalandokban. Időnként hallom, mikor a hátam mögött mondogatják meglepődve, hogy mennyire vékony vagyok, pedig nem szenvedek anorexiában, sőt, szoktam mozogni eleget is, nem csak a gép előtt punnyadok. :)
2011. aug. 2. 17:58
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
Egyél többet!:D
2011. aug. 2. 17:58
 2/42 A kérdező kommentje:
Köszi a javaslatot, de többé nem szándékozok hájat növeszteni magamon. Elég volt 3 évvel ezelőtt elviselni. :S :D
2011. aug. 2. 17:59
 3/42 anonim ***** válasza:

hát nem mindegy milyen mozgás. mert a boltba biciklizés és a kondizás között elég "nagy" a különbség.

kezdj el gyúrni étrenddel...

2011. aug. 2. 17:59
 4/42 anonim ***** válasza:

Szerintem is szedj fel egy kis izmot és úgy nagyobb esélyed lesz a lányoknál :)

18L

2011. aug. 2. 18:02
 5/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom, valahogy nem hajlok arra, hogy gyúrjak. Régebben elkezdtem házi súlyokkal, de gyorsan meguntam az egészet, mert nem élveztem. Ha komolyabb eredményt akarok elérni, ezreket kéne kidobálnom az ablakon, azt meg még inkább nem akarok szimplán azért, hogy másoknak megfeleljek. Alapjába véve vékonyan is jól érzem magam a bőrömben.
2011. aug. 2. 18:03
 6/42 anonim ***** válasza:
Vannak bőven, akiknek a vékonyak jönnek be, de ha nem tetszel magadnak, másoknak se fogsz!
2011. aug. 2. 18:04
 7/42 anonim ***** válasza:
Akkor oké XD
2011. aug. 2. 18:04
 8/42 A kérdező kommentje:
Hát nálam a mozgás nem a boltba biciklizésben merül ki, hanem az 5-6 kilométeres futásokban, na meg ha éppen nincs trapára menve a bicaj csapágya, akkor 45 perceket lazán eltekerek magas sebességi fokozaton. :)
2011. aug. 2. 18:05
 9/42 anonim ***** válasza:
Van, akinek a vékonyabb testalkatúak jönnek be, nekem sosem volt kövér barátom, sőt kigyúrt se, csak vékonyabb, mert én inkább azt szeretem.
2011. aug. 2. 18:07
 10/42 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha elkezdesz gyúrni az nem azt jelenti, hogy 1hónap után 40-es karod lesz:D Nyugodtan kezdd el. Én se azért gyúrok mert izompacsirta akarok lenni, de azért kell egy kis izom, ami jól néz ki. Meg persze az önbizalmadnak is nagyon jót tenne...

22F

2011. aug. 2. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!