Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyt adnátok ennek a két embernek? Szerintetek lehetne köztük valami?
Fiú: 15,5 éves, mások által 'jó pasinak', helyesnek tartott fiú. elég népszerű, de nem beképzelt, inkább olyan kis félénk a maga módján.
Lány: 17 éves, mások által nem éppen a legszebbnek de azért nem is nagyon csúnyának tartott lány. nem a népszerű típus, sokan ismerik de kevés embert enged közel magához.
Mit gondoltok, hogy viszonyulnának egymáshoz? El tudnátok képzelni őket együtt? Minden tulajdonságot, adatot mérjetek fel amit leírtam! Tudom, hogy nem sok, de úgy ezek alapján.
Nem írtál olyat ami kizáró tényező lenne.
Szereted az illetőt v nem? Ennyire kell válaszolnod magadban.
Kizáró ok lehet:
fiú részéről- a lány nem elég 'jó csaj' hozzá képest
lány részéről- a fiú túl fiatal hozzá
Ha ez a két kizáró ok felmerül, akkor már úgyis teljesen mindegy.
Ha valakibe szerelmes vagyok, akkor az a világ legjobb nője. Nincs olyan, hogy beleszeretek, és van nála jobb...
A korkülönbség meg egy orbitális baromság. Ismerek 30 éves embert, aki lelkileg (és megbízhatóságilag) valahol 16 éves körül mozog. És ismerek olyat is, aki 17 éves, és felelősségtudatosabb, és érettebb sok felnőttnél.
Nem az számít, hogy ki hány éves, hanem az, hogy lelkileg a két fél passzoljon. Ha a passzolás 10-20-30 éves korkülönbséggel jön össze, akkor úgy lesznek boldogok.
Amúgy másfél év röhejes korkülönbség.
Egyetlen dolgot nem írtál (és ebből is látszik, milyen felületes vagy): mi érdekli őket. Ha gyökeresen különbözik a két ember, akkor nem fognak összeilleni. Ha remekül megértik egymást, akkor tűzön-vízen át is átverekedik magukat egymásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!