Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vékony embernek van esélye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony embernek van esélye a nőknél?

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok vékony testalkattal, akinek még sose volt része párkapcsolatban, vagy egyéb kalandokban. Időnként hallom, mikor a hátam mögött mondogatják meglepődve, hogy mennyire vékony vagyok, pedig nem szenvedek anorexiában, sőt, szoktam mozogni eleget is, nem csak a gép előtt punnyadok. :)
2011. aug. 2. 17:58
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Igen, engem is meglep, hogy 84%-os hozzászólónk utalást nem tett például az ápoltságra. Gondolom azt feltételezte, hogy a tipikus görbe hátú, zsíros hajú, sárga fogú, pattanásos bőrű kockagyerkőc vagyok, pedig egyáltalán nem az a helyzet. Mindig kihozom a lehetséges maximumot, ha elmegyek otthonról, fogat, és hajat is mosok, gondoskodok a megfelelő illatról is, hogy ne legyek bűzbomba. :)
2011. aug. 2. 18:41
 22/42 A kérdező kommentje:
A karomról nem mondom, hogy vastag, de nem is olyan, mint egy óvodásé, vagy mint egy szerencsétlen távol keleti éhezőnek.
2011. aug. 2. 18:43
 23/42 anonim ***** válasza:

ma 18:43!

Rendben, nem rád értettem. Csak szerintem erre gondoltak a vékonyság alatt...

2011. aug. 2. 18:44
 24/42 A kérdező kommentje:
Még mielőtt másoktól is megkapnám az igénytelen jelzőt, elárulom, nem az a tipikus begyepesedett legalja alak vagyok, akivel senki nem áll szóba. Csak a vékonyságommal térek el az átlagtól, ennek ellenére imádok mozogni, sportolni, adok a megjelenésemre az öltözködéssel, és tisztán is tartom magam, sőt, szerintem már túlzottan is figyelek erre. ;-)
2011. aug. 2. 18:57
 25/42 anonim ***** válasza:

Az olyan ribancoknak, akiknek az ilyen hülye kigyúrt állatok jönnek be, csak a külső fontos én nem maga a személy. Jó, hogy nem már kötelező konditeremben szenvedni és minden hormonális szart beszedni, csakhogy az embernek legyen nője. Nagyon sok átlagos vagy éppen sovány faszinak van nője. Ők is gyúrtak? Nem hiszem.

Sehol nincs az leírva, hogy valakinek alacsony testsúllyal ne lehetne senkije.

Találj ki valami mást, mert csak azzal, hogy felszedsz egy rakás mesterséges izmot, még koránt sem biztos, hogy lesz valakid.

2011. aug. 2. 19:51
 26/42 anonim ***** válasza:

ma 19:51!

A gyúrás alatt nem arra kell gondolni, hogy úgy kell kinézni, mint Arnold Schwarzenegger fénykorában:D Azért kell gyúrni, hogy ne legyen beesett melle az embernek, legyen rendes testtartása és ne kis csirkelábak álljanak ki a vállból.

2011. aug. 2. 21:05
 27/42 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig az ápoltságnak az is része, hogy megfelelően eddzük a testünket, ne hagyjuk mértéktelenül elhízni, vagy nagyon elvékonyodni. Pár kiló plusz, vagy mínusz alkati kérdés is lehet, meg van, akinek a kicsit teltebbek, van, akinek a vékonyabbak tetszenek. De akik nagyon vékonyak, vagy vastagok, tartoznak azzal a saját testüknek, hogy nem hanyagolják el. Ettől még lehetünk tiszták, jól öltözöttek, illatosak, ha a testünk puding, vagy piszkafa.
2011. aug. 2. 21:36
 28/42 anonim ***** válasza:

ma 19:51

Nem gyúrni kell, pláne nem túl gyúrni! Isten mentsen! Fel kell szépen emelni a fenekünket a fotelből és elmenni kocogni, egy kicsit erősíteni, olyan étrendet állítani össze, hogy menjen fel pár kilócska, de ne tömény hájban. Nem is azért, hogy melyik nőnek milyen alkat tetszik, hanem mert magabiztosabb, egészségesebb lesz az ember.

Én sem azért kezdek jobban odafigyelni magamra, ha észreveszem, hogy kerekebb vagyok a kelleténél, mert a férjemnek nem tetszenék úgy, hanem azért, hogy én legyek magammal megelégedve.

Mindenkinek lehet párja alkattól függetlenül, de saját maga miatt nem mindegy.

Nekem már ránézésre sem tetszenek a vékonyak, már inkább egy kis pocak, vagy erősebb testalkat (nem kigyúrt!), de ez egyéni ízlés, másnak más jön be.

2011. aug. 2. 21:43
 29/42 A kérdező kommentje:

Most így utólag azt kell mondjam, egyetértek veled sok mindenben.

Az én esetem mondjuk nem gyakori. Sokáig éltem egészen méretes úszógumikkal, sőt, már simán vehettem volna fel melltartót is, akkora tőgyeim lettek, ráadásul a kondícióm is nagy kalap kakinak minősült, egyszerűen nem bírtam az intenzívebb terhelést. Elhatároztam magam, hogy változtatok ezen, így faragtam le két év alatt 38 kilót, így egészen vékony lettem. Bicajoztam, futottam, és visszavettem a kenyérzabálást a harmadára-negyedére. Ennyire ugyan én sem akartam lefogyni, mégis így alakult, pedig nem éheztetem magam halálra, sőt, azt eszem továbbra is, amit régen, csak kellő mértékkel úgy, hogy valamennyire jól is lakjak. Kicsit aggódtam, nem-e valami rendellenesség is áll-e a háttérben, de voltam orvosi vizsgálatokon egy műtét miatt, ahol nem mutattak ki semmi különöset, sőt, átlagosan tápláltnak minősítettek. A hajam nem hullik csomókban, és a körmeim se töredezettek, a közérzetem megfelelő. A sok-sok futástól és bicajozástól megerősödtek a lábaim, szálkásan izmosak lettek, és a hasam is feszes. Nyilván izmot is vesztettem valamennyit felső tájékon, de annyira elgyengültnek nem érzem magamat, hogy 10 kilót se bírok megemelni, mint valami kriptaszökevény. :D

2011. aug. 2. 23:15
 30/42 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva amiatt aggódok már leginkább, hogy lesz-e valakim valaha, de ezt leginkább a hozzáállásomnak köszönhetem, hiszen sose tepertem magam igazán az ügy érdekében.
2011. aug. 2. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!