Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem vagytok hajlandóak elismerni, hogy a külső a legfontosabb nektek egy fiúban?
17:17-es vagyok...
és az utánam szólónak igaza van, tudom... sajnos.
18/L
Olyan szívesen bemutatnám, hogy hogy nézett ki a férfiú, akivel jártam, de az személyiségi jogokat sértene. Elég annyit, hogy nem volt különösebben jóképű, és a magassága és nagydarabsága miatt "jetinek" nevezték a barátaim titokban.
És ő szakított velem.
Úgy sem fogod elhinni, de nekem nem kell bunkó pasi. Már kicsiként tudtam, okosodtam a romantikus filmekből, hogy a jó fiút kell választani, mert ő nem bánt meg. Azóta is így választok.:)
És még egy gondolat: szerintem nincs olyan eszményi szép ember, se nő, se férfi, ami mindenkinek tetszik. Hiába sztárolják Brad Pittet, Orlando Bloom-ot, Robert Pattinsont, David Backhamat meg a többit, nekem ők sosem kellettek. Johnny Depp se. Viszont Rudolf Péter a kopaszodó hajával, alacsony termetével egy időben levett a lábamról, őszintén, "szerelmes" voltam belé, pedig én lányként közel 180 cm vagyok.
Kezdj ezzel az önbizalomhiánnyal valamit. Pillanatnyilag a saját életedet keseríted meg.
Én is fel tudok sorolni egy csomó mindent, ami baj velem, lányként.
Erősebb a testalkatom, erősek a csontjaim, emiatt nem is vagyok nádszál vékony. Folyamatos küzdelemben állok avval, hogy erősebb a szőröm, mint a nőknek általában. Sok az anyajegyem. Vastag a bokám. Nincs jó fenekem, és nem egyforma nagyságúak a melleim. A combjaim nagyobbak, mint "kéne" (???), hiába tornázom, a tenyerem állandóan izzad, és a többi... mindenki fel tud sorolni egy csomó mindent, aminek állandó hangoztatása le tudja vinni az önbizalmat, de nagyon.
Amit nekem mondtak, az az, hogy fogadjam el magam, ha pedig nem tetszik valami, akkor változtassak. És igenis van, amiken lehet változtatni, és még plasztikai sebész sem kell hozzá, mert hidd el, akkor sem leszel magaddal elégedett!
A sportolás minden esetben jó. Akármilyen. Egyrészt élményt ad, másrészt megismerkedhetsz új emberekkel, akik által akár megismerheted a lányt, akivel jól kijöttök egymással, harmad részt az egészségedet fejleszted. Negyedrészt jó hobbi.
Bőrgyógyász, egészségesebb ételek a bőröd állagán tudnak változtatni.
És a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!