Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem vagytok hajlandóak elismerni, hogy a külső a legfontosabb nektek egy fiúban?
Figyi 69. Miért nem szakadsz már le a témáról? :D Egyszerűen röhejes hogy neked abból áll az életed hogy a gyik-on írogatsz hogy te milyen csúnya vagy és mennyire rossz neked. Ennek mi értelme van? Változik ettől valami? Élvezed amikor ezt csinálod? Nyújt ez neked valamiféle örömöt?
Oké, vegyük hogy csúnya vagy, hogy a lányok csak a külsőre mennek, hogy egy olyan csúnya srácnak mint te nem lehet barátnője. ÉS AKKOR ATTÓL BÁRMI IS JOBB LESZ HOGY FOLYAMATOSAN ERRŐL ÍROGATSZ IDE? Ha ezen a téren nem vagy képes változtatni a szemléleteden, akkor foglalkozz mással. Játsszál hangszeren, tanulj meg festeni, írj egy könyvet (és ne a szemét felszínes lányok és a csúnya fiúk tragédiájáról), járj el sportolni, bungie jumpingolj, utazz, láss világot, tanulj meg főzni... Még soroljam? Az élet olyan rövid, és csak egy van belőle. Miért erre pazarlod?
Áhá, ez a te nagy isteni küldetésed. Már szinte látom magam előtt, ahogy őszentsége a pápa kinyilatkoztatja halálod után, hogy "A mi urunk Jézus Krisztus nevében a csúnya fiúk védőszentjévé nyilvánítjuk felebarátunkat. Emlékezzünk rá eztán Szent 69%-ként!" :D
Most komolyan... Éljél inkább... Gondolj bele, 70 évesen visszagondolsz a fiatalkorodra, és az egyetlen dolog amire emlékezhetsz az lesz hogy ide írogatsz hülyeségeket.
Nem mutatok képet, mert azon messze nem tűnök annyira csúnyának, mint a valóságban (mellesleg volt már h tettem fel ide, és még arra se kaptam egyetlen pozitív véleményt se).
Ez nem kitalált elmélet, ez tapasztalat. Mégis mit gondoljak, ha egész életemben csak visszautasítást kaptam minden lánytól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!