Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért nem vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem vagytok hajlandóak elismerni, hogy a külső a legfontosabb nektek egy fiúban?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kevés kivételnek, aki bevallja.
2011. ápr. 30. 13:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/159 A kérdező kommentje:
Ja, és h hány ember van a Földön, aki csúnya és van csaja? Ha a gazdagokat kivesszük a képből, akkor 0.
2011. ápr. 30. 15:20
 72/159 anonim ***** válasza:
76%

Figyi 69. Miért nem szakadsz már le a témáról? :D Egyszerűen röhejes hogy neked abból áll az életed hogy a gyik-on írogatsz hogy te milyen csúnya vagy és mennyire rossz neked. Ennek mi értelme van? Változik ettől valami? Élvezed amikor ezt csinálod? Nyújt ez neked valamiféle örömöt?

Oké, vegyük hogy csúnya vagy, hogy a lányok csak a külsőre mennek, hogy egy olyan csúnya srácnak mint te nem lehet barátnője. ÉS AKKOR ATTÓL BÁRMI IS JOBB LESZ HOGY FOLYAMATOSAN ERRŐL ÍROGATSZ IDE? Ha ezen a téren nem vagy képes változtatni a szemléleteden, akkor foglalkozz mással. Játsszál hangszeren, tanulj meg festeni, írj egy könyvet (és ne a szemét felszínes lányok és a csúnya fiúk tragédiájáról), járj el sportolni, bungie jumpingolj, utazz, láss világot, tanulj meg főzni... Még soroljam? Az élet olyan rövid, és csak egy van belőle. Miért erre pazarlod?

2011. ápr. 30. 15:21
 73/159 A kérdező kommentje:
Mert így segíthetek más csúnya fiúkon, akik egy fokkal szerencsésebbek nálam, és tudnak annyit változtatni a külsejükön, h valaha legyen bnőjük. Aki meg olyan ronda, mint én, azt meg felvilágosíthatom, h hiába próbálkozik, és így talán megkímélem az újabb csalódásoktól.
2011. ápr. 30. 15:23
 74/159 anonim ***** válasza:
63%
Kezdelek sajnálni! Jó nem úgy értettem hogy eljön majd a szőke lány Ferrari-val hanem hogy megtalálod azt a lányt aki télleg szeret.
2011. ápr. 30. 15:24
 75/159 anonim ***** válasza:
76%

Áhá, ez a te nagy isteni küldetésed. Már szinte látom magam előtt, ahogy őszentsége a pápa kinyilatkoztatja halálod után, hogy "A mi urunk Jézus Krisztus nevében a csúnya fiúk védőszentjévé nyilvánítjuk felebarátunkat. Emlékezzünk rá eztán Szent 69%-ként!" :D

Most komolyan... Éljél inkább... Gondolj bele, 70 évesen visszagondolsz a fiatalkorodra, és az egyetlen dolog amire emlékezhetsz az lesz hogy ide írogatsz hülyeségeket.

2011. ápr. 30. 15:26
 76/159 A kérdező kommentje:
Egy lány se tud beleszeretni olyan fiúba, aki külsőre nem tetszik neki. Márpedig én senkinek nem tetszem, szal erről le is mondhatok.
2011. ápr. 30. 15:26
 77/159 anonim ***** válasza:
63%
mutass már magadról képet! Nem hiszem hogy annyira csúnya lennél.(De lehet)
2011. ápr. 30. 15:27
 78/159 anonim válasza:
63%
Mert ez egyáltalán nem így van! Mondok példát, hajtott rám egy 22 éves tökéletes testű, és arcú modell srác, komoly kapcsolatot akart volna, de nekem mégsem ő kellett, hanem egy kevésbé helyes pattanásos fiú, mert az egyénisége megfogott, a modellé pedig nem. :)
2011. ápr. 30. 15:28
 79/159 anonim ***** válasza:
63%
Súlyos mentális gondokkal küzdesz. Ez önmagában nem gond, sokan vannak így ezzel. Ezért segít a pszichológus. Nem plasztikai sebész kell neked, mert az legfeljebb a SZERINTED csúnya füleiden tud segíteni. Hanem egy pszichológus, és egy bőrgyógyász. Azzal semmire nem mész, ha a kitalált elméletedet hajtogatod, és nem teszel semmit. Tessék segíteni magadon! Kezd azzal, hogy beismered, nem a lányok hibája,hogy nincs barátnőd, hanem egyedül a tied. A te mentalitásoddal van a gond.
2011. ápr. 30. 15:28
 80/159 A kérdező kommentje:

Nem mutatok képet, mert azon messze nem tűnök annyira csúnyának, mint a valóságban (mellesleg volt már h tettem fel ide, és még arra se kaptam egyetlen pozitív véleményt se).

Ez nem kitalált elmélet, ez tapasztalat. Mégis mit gondoljak, ha egész életemben csak visszautasítást kaptam minden lánytól?

2011. ápr. 30. 15:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!