Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem vagytok hajlandóak elismerni, hogy a külső a legfontosabb nektek egy fiúban?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kevés kivételnek, aki bevallja.2011. ápr. 30. 13:28
121/159 A kérdező kommentje:
Nemcsak nagy, görbe is. És nemcsak amiatt, egyszerűen nagyon torz arcom van profilból, és a hajam is jobban látszik úgy, h milyen kevés.
2011. ápr. 30. 16:06
122/159 anonim válasza:
Hu majd egy félóra volt mirevégignyálaztam a 12.oldalt:D ehh, a lányok igen többnyire külső alapján ítélnek(én is) egyértelmű nem? Neked is egy olyan lány tetszik meg aki szebb...egy csúnyábbhoz tuti nem mennél oda udvarolni csak azért hogy megismerd vagy igen? Volt már 2 barátnőd..egyideig ők is elfogadtak, lesz olyan jószívű lány aki talán nem olyan szép és elfogad téged ugy ahogy vagy, ha jó a dumád vicces vagy, vannak barátaid is..szerintem sportolj, ha nem teszel meg semmit a külsődért hanyagolod magad bőrőd hajad akkor mit akarsz?? Menj el kozmetikushoz és fodrászkoz vegyél fel sexy inget meg egy farmert és máris jobban fogsz kinézni
123/159 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam én már csúnya lányoknál is, direkt azért, h nekik hátha én is megfelelek, de nem, nekik is csak a jóképű v legalább átlagos fiúk kellenek. Már lemondtam arról, h legyen olyan lány, aki elfogad, mert nincs olyan, akit a ronda külsőm ne zavarna.
A hajamat nem hanyagolom, de akkor is olyan, amilyen. A bőrömmel nincs semmi baj (talán ez az egyetlen). A sporttól nem néz ki jobban az ember, max a gyúrástól, ahhoz viszont hízni is kéne, és azt nem tudok. Ruhából pedig vehetek fel akármilyet, attól még a fejem ronda marad, és magasabb se leszek.
2011. ápr. 30. 16:11
125/159 anonim válasza:
Márpedig a hajad BŐRGYÓGYÁSZT igényelne, mert valószínűleg nem viszed be a táplálékkal azt, ami kellene. A nagy görbe orr nekem kifejezetten bejön. Azt a kérdést meg igazán belinkelhetnéd...
126/159 A kérdező kommentje:
170, és a lányok többségének 175-nél vagy 180-nál kezdődik a férfi.
2011. ápr. 30. 16:15
127/159 anonim válasza:
Egyél nagyon sokat és hízol, mikor nem' esik jól folytasd kitágul a gyomrod és gyarapodsz utána mindig többet tudsz majd enni ...sok sikert:)
128/159 anonim válasza:
én 165centi vagyok és már volt 7 pasim akikkel tovább voltam mint 3 hónap :D
129/159 anonim válasza:
ja és a legkisebb pasim 169 centi volt :D
130/159 anonim válasza:
Na tessék én kérdeztem milyen magas vagy...
Én is 170cm vagyok, helyes se vagyok, izmos se vagyok, sőt pocakom van egy csepp, a farkam se nagy mégis van jó pár éve barátnőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!