Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem vagytok hajlandóak elismerni, hogy a külső a legfontosabb nektek egy fiúban?
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy a kesergésen kívül miért nem kezdesz valami egyebet is az életeddel. Nem csak a nők körül forog a világ.
Amúgy írtad h már 30-40-50 csaj elutasított. Engem már sztem kb 200. Másik hárommal jártam, megint másokkal kalandjaim voltak. Kit érdekelnek azok akik elutasítanak? Azok az érdekesek, akik nem. De tényleg ha ilyen defetista a hozzáállásod akk esélytelen a dolog.
De mondom, a legjobb most az lenne, ha valami mással foglalkoznál, amiben tudsz sikereket elérni. Lehet az akármi amihez kedved van. Biztos van olyan dolog a világon amit élveznél csinálni nem?
Ki mondta, h mást nem kezdek az életemmel? Attól még írogathatok ide is közben.
Egyébként nem az a baj, h ennyien visszautasítottak, hanem h egynek se kellettem. Bánná a fene, ha akár 1000 csaj is visszautasít, ha legalább 1-nek tetszenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!