Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na srácok, fiúk, férfiak! Itt a lehetőség. Hogy NE legyen egy nő bunkó, ha el akar küldeni egy pasit?
mindig panaszkodtok hogy a nők bunkón küldenek el. én igyekszem nem ilyen lenni:
adott egy srác, aki nem kell. nem adja nyilvánvalóan a tudtomra hogy mit akar (nem mondja a szemembe hogy hé randizni akarok veled), de egészen egyértelmű. ésss zavaró.
hogy küldhetem el úgy, hogy kedves legyek, de egyértelmű?
nem mondhatom hogy nem akarok tőle semmit, mert rögtön védekező poziciót venne fel, és közölné hogy ő nem is azt akarja. akkor most?
oké, szóval mégis legyen a nő "bunkó" ha úgy alakul.
rendben:D akkor nem töröm magam halálra hogy megvédjem a piciszivét, bár ott még remélem nem tartunk.
no valamelyikőtök kérte hogy mondjam el mi lett a végeredmény, hát íme:)
találkoztam vele, megint jött a "te biztos imádsz engem" tipusú dumájával, hogy milyen jó hogy én ennyire akartam rá időt szakítani, satöbbi:DD
aztán elkezdett piszkálni ( ő nem átkarol vagy valami, hanem a mutatóujjával bököd, ami k*rvaidegesítő) szóltam neki hogy ezt ne mert idegesít. bedurcázott, gondolom várta hogy kiengeszteljem. ez elmaradt.
elég savanyú lett a hangulat, és hálistennek rákérdezett hogy most miért vagyok én mufurc:D na elmondtam neki hogy szerintem ő enyhén túlértékeli a mi kapcsolatunkat, és hogy ne legyen ilyen erőszakos mert én valójában nem akarok ám vele olyan sokat találkozni ahogy ő gondolja, mert valójában nem olyan érdekes személyiség mint hiszi (miután megkérdezte miért, természetesen.):DD
abszolút megsértődött, mártírkodva közölte hogy persze mert ez is az ő hibája. mondtam hogy neeem dehooogy, csak hát mi nem passzolunk nagyon egymáshoz, ugyhogy azthiszem nem kéne erőltetni ezt az ismerkedés dolgot.
azért még miután elmentem írt két sms-t hogy majd ha nem leszek ilyen morcos kedvemben találkozhatunk újra... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!