Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na srácok, fiúk, férfiak! Itt a lehetőség. Hogy NE legyen egy nő bunkó, ha el akar küldeni egy pasit?
mindig panaszkodtok hogy a nők bunkón küldenek el. én igyekszem nem ilyen lenni:
adott egy srác, aki nem kell. nem adja nyilvánvalóan a tudtomra hogy mit akar (nem mondja a szemembe hogy hé randizni akarok veled), de egészen egyértelmű. ésss zavaró.
hogy küldhetem el úgy, hogy kedves legyek, de egyértelmű?
nem mondhatom hogy nem akarok tőle semmit, mert rögtön védekező poziciót venne fel, és közölné hogy ő nem is azt akarja. akkor most?
"meghát!" :DD
megállt a tudomány a kommunikáció terén, pedig ez sosem okozott gondot... de én ilyen érthetetlen emberrel még nem találkoztam.
héhaver: hát ezaz....
ma 21:30: neeee még a végén rámragad barátkozni. tudom hogy gonosz vagyok és bunkó vagyok és szemét és minden más, de engem idegesít. azért nem akarom megbántani, de jobb a távolság.
nézd nekem más beálítottságú fiú kell,nem hiszem,h veled jól kijönnék,ezért ne is erőltessük.
nehéz? nem
ma 21:35 nehéz hát, ha úgy reagál hogy " te hülye vagy én nem is..." aztán még a végén én érzem magam idiótának, mert erre nem lehet mit lépni. nem mondhatom hogy dheogynem akartad:) na mindegy, megoldom nem leszek én is evolúciós zsákutca aki nem képes kommunikálni és csak átb*ssza mert úgy kényelesebb, csak godnoltam egy kérdést megér.
legközelebb csütörtökön találkozom vele, addig várok még valami kíméletes szívbedöfési ötleteket.
Nagyon egyszerű....áradozzál neki egy másik pasiról, hogy alakulóban van ez + az és fúú de ilyen és olyan a másik képzelje el múltkor amikor haza vitt a kocsival megcsókolt téged és te remegtél olyan jó volt és utána éjfélkor sms-t küldött egy mittudoménmit és szerinte is milyen gavallér lovag ugye? Amikor legközelebb találkoztok akkor ez és az lesz és elvagy ájulva...persze a másik fiú mindenek az ellenkezője mint a "haverod" ha haverod barna hajú a srác legyen fekete ha haverod 180 cm a srác legyen 195 és így tovább.....aztán meséld el neki mennyire bejönnek neked az Alfa hím pasik a tökéletesen kígyúrt testükkel..aztán kérdezzél rá a nő ideáljára:DDD
Beválik és nem bunkó, mert te csak megosztod vele az életed történéseit..ő pedig majd levonja a következtetést! Nem utasítottad vissza! Nem voltál bunkó!
És hatásos! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!