Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na srácok, fiúk, férfiak! Itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szamóca. kérdése:

Na srácok, fiúk, férfiak! Itt a lehetőség. Hogy NE legyen egy nő bunkó, ha el akar küldeni egy pasit?

Figyelt kérdés

mindig panaszkodtok hogy a nők bunkón küldenek el. én igyekszem nem ilyen lenni:

adott egy srác, aki nem kell. nem adja nyilvánvalóan a tudtomra hogy mit akar (nem mondja a szemembe hogy hé randizni akarok veled), de egészen egyértelmű. ésss zavaró.

hogy küldhetem el úgy, hogy kedves legyek, de egyértelmű?

nem mondhatom hogy nem akarok tőle semmit, mert rögtön védekező poziciót venne fel, és közölné hogy ő nem is azt akarja. akkor most?

2011. márc. 21. 21:11
1 2 3 4
 21/37 Funktasztikus ***** válasza:
Ajánlani tudok a maunikasóból a vámpir ágit.::D : "nem kellesz fogd fel" meg még egyéb::)
2011. márc. 21. 22:46
 22/37 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű. Odaállsz elé(nem smsben, emailben vagy valaki más által, akkor leszel igazán bunkó) és normális, nem beképzelt, kedves hangon elmondod neki, hogy nagyon sajnálod, de úgy érzed ez nem fog összejönni mert nem illetek össze ez és ez miatt vagy ha van valami, ami zavar a pasiban akkor azt közlöd vele(ne valami hülye indokot találj ki, aminek kifogás ize van). Megöleled elköszönsz és elmész. És ha lehet, ne vágd be a "de azért lehetünk barátok" dumát, mert annál szánalmasabbat és megalázóbbat nem is mondhatsz egy pasinak. Ennyi. Ilyen egyszerű...Én mindig ennyit vártam el a barátnőimtől, hogy mondják meg őszintén mi a baj velem vagy velünk és ha nem megy hát nem megy. De a kifogásoktól. rinyálásoktól agybajt kapok.

De ha ennyire zavaró a bizonytalansága és te is vonzódsz hozzá miért nem mondod el neki, hogy álljon a talpára? Miért kell egyből elküldeni?

2011. márc. 22. 06:18
 23/37 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azzal van baj, hogy probálkoznak hanem a HOGYANNAL !!

Mond el nekik, hogy tanuljanak meg elöször csajozni, csábítani, nem ez a stílus jön be neked aztán kész...

2011. márc. 22. 07:08
 24/37 A kérdező kommentje:

ma 06:18 nem vagyok az a hisztis típus :D egyébkéént ez szépen hangzik, de sajnos a tapasztalat az hogy az emberek mégsem kedvelik annyira az őszinteséget. akármilyen bűbájos hangon adtam elő bárkinek ilyesfajta dolgaimat őszintén, még eddig mindig baj volt vele. mindig a gyűlölt "miért" kérdésnél bukok el. minek ezt forszírozni? csak. szépen elmagyarázom hogy ez nem fog menni, én nem szeretném... erre:"miért?" na most legyen őszinte és vágjam a képébe hogy "mert unalmas vagy" vagy egyéb, vagy mi legyen? aztán jön a sértődés.

utolsó: a te válaszodat gyakorlatilag nem értem. illetve igazad van, rosszul csinálja ő is, de hogy jön ez most ide?:D ha jól csinálná se kéne, azért aki.

2011. márc. 22. 16:13
 25/37 anonim ***** válasza:

Sajnos ez is egy a sok női hülyeség közül, hogy: inkább nem mondok semmit vagy mondok valami mást csak ne sértsem meg vele a másikat. Soha nem véletlenül hangzik el a "miért?" kérdés. Egy: szerintem jogos, hogy a másik tudja mit érzel, azaz az igazságot. Kettő: ha elmondod neki, akár megsértődik rajta, akár nem, de abból legalább tanul valamit. És ezzel segitesz neki, hogy a következő kapcsolatában ne kövesse el ugyan azt a hibát.(jobb esetben tanul belőle).

Szóval annak ellenére, hogy azt hiszed rosszat tennél vele, inkább jót teszel. Ha mégis megsértődik rajta, annyival marad, kis idő és úgyis elfelejt.

2011. márc. 22. 16:39
 26/37 anonim ***** válasza:

Nemrég beszélgettem egy lánnyal, szóba jött a fiú-lány barátság. (Hogy köztünk mi van, azt még nem tudom.) Valami ilyesmit mondott:

- Ha a Béla mondana nekem valami bókót, fel sem fognám annak, mert rá nem úgy tekintek. Ő barát.

Ha ehhez még hozzáfűzöd, hogy "tehát olyan, mint te. Őt is nagyon kedvelem, de nem tudnám a páromként elképzelni", akkor már meg is oldottad.

(Nekem meg most kezd leesni, hogy miért mondta ezt...)

2011. márc. 22. 17:00
 27/37 A kérdező kommentje:

ma 16:39

gondolod te. lehet te így is vagy vele. hidd el, én pont nem az vagyok aki inkább hallgat (sajnos:D ). de a nem akarok néha egyszerűen csak nem akarok. a miért kérdéssel az a legnagyobb baj, hogy sokszor nem fogadják el a választ. a válasz: "azért mert nem akarok tőled semmit" miért? "mert nem akarok." kész, ennyi. mert nem szimpatikus az egyed, mert unalmas, esetleg azért mert külsőre nem jön be. és ha ezt a képébe mondom jön a hattyú halála. de oké, én elmondom neki akár azt is hogy azért mert undorodom tőled, rajtam ne múljon. de ha őszinteséget vársz ne én legyek a köcsög ha a vagyok:)

ma 17:00 ezzel is az a baj, hogy ő azt állítja hogy mert nem ismerem még, és ismerjem meg és akkor majd... de végülis nem rossz.

mindenesetre érdekesek vagytok ti :) itt szinte az összes válasz arról szólt hogy nem baj ha megbántom, csak értse meg, és így jobb mindenkinek mert nem vágom át. ezzel egyébként tökéletesen egyetértek, szerintem is így igaz... csak azt tudnám akkor miért hallani annyit arról hogy mi nők milyen bunkók vagyunk ha elküldünk valakit =))

akkor lényegében...más választásunk nincs, de viseljük a következményeit.

2011. márc. 22. 17:19
 28/37 anonim ***** válasza:

17:00-ás vagyok...

Az engem is bosszant, ha valaki úgy utasít el, hogy meg sem ismert. Ezért rossz a netes társkeresés...

Ha magadnak meg tudod fogalmazni, hogy miért nem jön be a srác, akkor már csak el kell mondanod neki. Tehát, ha rákérdez a fenti szöveg után, akkor el lehet mondani.

2011. márc. 22. 17:28
 29/37 A kérdező kommentje:

annyira ismerem hogy tudjam amit tudnom kell, és nem lennék vele. irritál. idegesít.

megoldom persze, el tudom küldeni igazán nem ez a lényeg. csak ez olyan sehogysemjó játék, mert valakinek mindenhogy rossz lesz, az meg nem jó:)

de gondot nem okoz az elküldése, kiváncsi voltam fiúk véleményére. mostmár tudom, hogy valójában ti sem tudjátok a megváltó igazságot :D

2011. márc. 22. 18:13
 30/37 anonim ***** válasza:

mond így: bocsi, nem akarok bunkó lenni de nem.

és akkor felmented magad a bunkóság alól.

2011. márc. 22. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!