Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na srácok, fiúk, férfiak! Itt a lehetőség. Hogy NE legyen egy nő bunkó, ha el akar küldeni egy pasit?
mindig panaszkodtok hogy a nők bunkón küldenek el. én igyekszem nem ilyen lenni:
adott egy srác, aki nem kell. nem adja nyilvánvalóan a tudtomra hogy mit akar (nem mondja a szemembe hogy hé randizni akarok veled), de egészen egyértelmű. ésss zavaró.
hogy küldhetem el úgy, hogy kedves legyek, de egyértelmű?
nem mondhatom hogy nem akarok tőle semmit, mert rögtön védekező poziciót venne fel, és közölné hogy ő nem is azt akarja. akkor most?
bármit is csinálsz te leszel a végén a rossz a szemében , és a férfiak hajlamosak arra is hogy lebunkóznak akkor is ha mindent megtettél hogy kevésbé legyen rossz neki
szerintem nem kell itt taktikázni mondd meg neki egyenesen (talán kicsit bunkón , lehet) hogy bocs de úgy érzem hogy te többet akarsz tőlem, de én csak barátként tekintek rád , nem lesz ebből semmi ne is álmodozz
ha meg nem mondod meg keményen akkor hajlamosak arra hogy azt hiszik van még lehetőség és később majd próbálkoznak megint
és azt mért baj ha védekező poziciót vesz fel?... mondd hogy te nem akarsz tőle semmit.. ő meg azt mondja héhé én sem.. csak félreértettük egymást.. oké akkor legyünk barátok.. vagy vmi... azt ennyi, el van intézve.
ennél kíméletesebb nincs.. ha megvárod hogy lépjen akkor már késő.. onnantól minden szó lélekbe gázol.. most még nem.
"Ha még egyszer írsz levágom a tökeidet és odadobom a kutyáknak."
Nem túl bunkó és elég egyértelmű.
26/F
deeez olyan mint egy köcsög bumeráng gyerekek:DDD
najo nem bántom... azért baj ha felveszi a védekező poziciot mert úgy nem tudom vele megbeszélni. sajnos hajlamos rá hogy (mint egy rosszabb fajta nő) belemagyarázzon mindenbe mindent. már multkor kitalálta hogy én azért kerülöm őt mert különlegesnek érzem.
egyébként a kérdést érthetitek általános szinten is, az más kérdés hogy ezzel nekem is segítetek... csak tényleg: mindig azt olvasom itt is, hogy mert a nők milyen csúnyán küldenek el... lehet ezt szépen csinálni???
ha meg nem küldöm el eléggé határozottan az a baj, mert hitegetem (hitegeti a tököm, hiszeget ő magától mindenbe mindent)
Az ilyesmivel nem lehet mit kezdeni. Ezt a szép lányoknak el kell viselni. Legyen már neked is egy kicsit nehezebb valami :)
Amúgy, ha valamire meghív, vagy kimondja az érzéseit, akkor mondd meg neki nyíltan, hogy te nem úgy gondolkodsz, mint ő. Szeretnéd, ha csak barátok maradnátok. Hogy ezt elmondja, úgy veheted rá legkönnyebben, ha elmész vele, mikor elhív találkozni. Olyankor bátrabb lesz, nyíltabban beszél majd.
Én sosem haragudtam meg, ha így utasítottak el, persze rosszul esett, de mindig tiszteltem az egyenes, korrekt lányokat. Nem jöhet össze minden az életben.
Persze utána nem is barátkoztam velük, de ez mindenkinek jobb, ha már úgysem voltam nekik szimpatikus.
Sok sikert!
egyébként azzal van a legnagyobb bajom hogy nem állhatok elé hogy helo nem kellesz. az működik, az egyértelmű.
de csak sündörög mint puli a bogrács körül, hogy ígyszeret velem beszélgetni meg úgy. semmi konkrét...
Szerintem az alegegyszerübb, ha ignorálod.
Ne foglalkozz vele, kezd el kerülni a társaságát.
Ezen kívül a nyílt és egyenes út a legjobb az hogy ö bunkónak tart vagy korrektnek az a saját igényéböl, felfogásából fakad.
Mondd meg, hogy úgy érzed többet akar, mint barátság és Te ezt nem szeretnéd. Kész ennyi.
Soha ne felejtsd el, hogy az emberek különbözöek.
Jöttem már össze úgy csajjal, hogy azt mondtam "tetszel ribanc"...... na persze volt olyan is aki elküldött anyámba hol ezért, hol azért mert nem egy felvett alakot, hanem önmagamat adtam és úgy kezdtem "szia megengeded, hogy.....".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!