Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merrefelé találok alkoholt nem fogyaszó lányokat?
Vagy legalább olyanokat, akik egyrészt minimális alkoholt fogyasztanak (berúgásról szó se lehet), másrészt nem a házipálinka a kedvenc italuk. A disszidáláson is gondolkoztam, úgyse szeretem ezt az országot és semmi nem köt ide.
Én pl. nem iszom, csak ha a kezembe nyomják (akkor is visszapasszolom, nem csípem az alkohol ízét), a részegeket undorítónak tartom és gyűlölöm az alkoholfüggők minden fajtáját. Ha valami nem tetszik, akkor hibáztassátok az alkoholista nagymamámat aki felnevelt (szerencsére meghalt) és a magyar társadalmat, amelyik természetesnek tartja a mértéktelen alkoholfogyaztást és a részegséget.
20/f
Miért, szerinted miben más alkohol nélkül bulizni?
Annyi, hogy látszik rajtam, hogy józan vagyok, és ezért nem mászik rám a sok idióta, aki csak meg akar dugni egy magán kívül levő csajt.
Ja és megjegyzem srácok.
Részegen nem tudtok szexelni sem...de igyatok nyugodtan :):)
F@szom mekkora hülye vagy, az alkohol, pontosabban az etil-alkohol az egy konkrét vegyület, ami a szeszes italok egyik alap összetevője, és ennek a térfogat százalékát adják meg a piák címkéjén. És elmondon ha kell húszszor is: ennek az anyagnak, önmagában NINCS íze!
Am te meg hol a toszba voltál kémia órákon?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:03
Hozzá tettem hogy remélem mit nem lehet érteni? A remélem azt jelenti, hogy remélem nem férfi, mert nem zártam ki-.- de te már feltételezed, hogy lenézem a nőket:) hát mit mondjak? oda írtam, hogy: remélem. Ha megsértett valamilyen női vallást akkor elnézést, de általában egy férfi többet iszik, ebből gondoltam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!