Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merrefelé találok alkoholt nem fogyaszó lányokat?
Vagy legalább olyanokat, akik egyrészt minimális alkoholt fogyasztanak (berúgásról szó se lehet), másrészt nem a házipálinka a kedvenc italuk. A disszidáláson is gondolkoztam, úgyse szeretem ezt az országot és semmi nem köt ide.
Én pl. nem iszom, csak ha a kezembe nyomják (akkor is visszapasszolom, nem csípem az alkohol ízét), a részegeket undorítónak tartom és gyűlölöm az alkoholfüggők minden fajtáját. Ha valami nem tetszik, akkor hibáztassátok az alkoholista nagymamámat aki felnevelt (szerencsére meghalt) és a magyar társadalmat, amelyik természetesnek tartja a mértéktelen alkoholfogyaztást és a részegséget.
20/f
Én például nem iszok egyáltalán alkoholt,én is hasonló okokból,mint te!
21/l
Már bocs, de az alkoholnak mióta van íze?
Nah mindegy. Nem tom, mo.-on télleg nem sok van, de azért vannak.
Am disszidálás jó ötlet, bár annak ennél komolyabb okai is vannak...
"Már bocs, de az alkoholnak mióta van íze?"
Húúúúúú, hát hol is kezdjem, mindennek van íze kívétel a víz! de azt is víz ízünek nevezik. Nem tudom jártál biosz órára vagy a kocsmába a haverokkal voltál? Az hogy lehuzod a töményt attól ég van íze, és a sörnek milyen íze van? az is alkohol:) húúú, jót nevettem most rajtadXD lány vagy igaz? egy férfi nem mond ilyet, remélemXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!