Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak bejön ha egy pasi nem iszik alkoholt (SOHA), és nem is (dohányzik)? Vagy ez ciki?
Miért lenne ciki? Az a ciki számomra,ha egy pasi folyamatosan iszik, na a dohányzásról meg ne is beszéljünk. Mivel én nem dohányzok és nem is iszom, ezért ugyanilyen partnert keresek...
22/lány
Én sem iszom alkoholt és nem is dohányzok. Sőt kávét sem iszom illetve vegetáriánus is vagyok. De nem azért, hogy bejöjjön a lányoknak, szóval nekem mind1 :) Az a lány, akinek ez gáz, szerintem úgy sem érdemel meg téged.
F/18
Hát számomra azért ez az ivás furcsa lenne.Mármint félre ne érts, nem alkoholizmusra vágyok, csak azért én szeretek néha napján a párommal meginni egy pohár bort, vagy pezsgőt.
De persze minden ember más, és ha belegondolok, ez nálam sem lenne kizáró ok, csak a "soha" az nekem furcsa.:)
Minusz 20 eves vagy.
Benjamin Button rlz...
Masfelol addig nem ittam, amig kozelrol meg nem ismertem a noket. Szal ne varjanak el semmit!
ha cigizik- nem érdekel
ha nem cigizik-az tetszik, jó
iszik-hááát alkalomadták 1-1 pohár oks de ne legyen folyton részeg
nem iszik-mégjobb, de egy kis esti romantikázásnál ne legyen akadály a baileys
Én is ilyen vagyok, káros szenvedélyektől mentes. Akinek tetszik tetszik, akinek nem, annak nem. Egészségesebb életmódnál jobb nincs:P
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!