Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak bejön ha egy pasi nem iszik alkoholt (SOHA), és nem is (dohányzik)? Vagy ez ciki?
Utolsó!
Nekem már szimpi vagy! ;)
24/F
Elmondom, hogy szoktam pontozni...
Nő vagyok ízig vérig...:)
Szóval...10 pont a maximum
Ha látok egy pasit...
Megnézem a szemét..., rám e néz... és mosolyog e...
ha nem már 10 pontot nem ér meg...
Ha igen..cigi a kezébe... máris -5 pontot vesztet...
aki cigizik...annak akaratereje nincs... -3 pont...
szóval már csak 2 pontot ér...., ha még mellette iszik is... akkor már mínuszba ért...
Másik ... rám néz és mosolyog... ha közel ér... az illata jó 10 pont..nem iszik nem dohányzik... és bármit elérhet egy nő vele...:d
Én mindig megkérdezem így ismeretlenül is.. tudsz kaszálni, vagy fát vágni?:)))) szóval?:))
Na miért durva, aki tud kaszálni?:))
Én is tudok....:)
A kaszálás egy munka... nem könnyű igaz... nem mindenki tud... csak azok akik akarnak is...velük bármit ellehet képzelni.. :) a favágás..hmm oda is erő kell.. minden nő azt szereti ha a partnere erős... már csak azért is, hogy őt bármikor megtudja védeni...:d szóval?:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!