Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak bejön ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak bejön ha egy pasi nem iszik alkoholt (SOHA), és nem is (dohányzik)? Vagy ez ciki?

Figyelt kérdés
-20 éves vagyok.
2011. aug. 23. 23:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:
Ó hát nekem ilyen lenne az ideális rem ilyenből még több is van de jó lenne ilyet kifogni én is ilyen vagyok lányban!És valljuk be ha már valakivel komolyan tervezel és összeköltözöl akkor egyik sem jó pont se ivás se cigi Olyannal aki iszik meggondolnám h összeköltözzek-e megéri szenvedni-e mikor berúg!A cigire meg havonta sok pénz megy el amit nem tolerálnék nemdohányzóként!Csak így tovább miért lenne ciki?Aki azt gondolja arra ne hallgass mert nem számít a véleménye miért kéne önpusztítást végezni miért lenne ciki az egészséges életmód?Ha csak ennyiben is tartod be!Bár én is ilyen pasit találnék bár több ilyen lenne!
2011. aug. 25. 17:10
 42/113 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nekem már szimpi vagy! ;)

24/F

2011. aug. 25. 17:19
 43/113 A kérdező kommentje:
17:10 Köszönöm a válaszod! )
2011. aug. 25. 17:52
 44/113 anonim ***** válasza:
szimaptikus vagy:) nagyon;)
2011. aug. 25. 20:30
 45/113 Életed ***** válasza:
15%

Elmondom, hogy szoktam pontozni...

Nő vagyok ízig vérig...:)

Szóval...10 pont a maximum

Ha látok egy pasit...

Megnézem a szemét..., rám e néz... és mosolyog e...

ha nem már 10 pontot nem ér meg...

Ha igen..cigi a kezébe... máris -5 pontot vesztet...

aki cigizik...annak akaratereje nincs... -3 pont...

szóval már csak 2 pontot ér...., ha még mellette iszik is... akkor már mínuszba ért...

Másik ... rám néz és mosolyog... ha közel ér... az illata jó 10 pont..nem iszik nem dohányzik... és bármit elérhet egy nő vele...:d

Én mindig megkérdezem így ismeretlenül is.. tudsz kaszálni, vagy fát vágni?:)))) szóval?:))

2011. aug. 25. 20:47
 46/113 anonim ***** válasza:
100%
kaszálni vagy fát vágni?:$
2011. aug. 25. 20:57
 47/113 A kérdező kommentje:
Ez durva! :D Ha valaki tud kaszálni irjon!A fát meg megoldjuk! xD
2011. aug. 25. 21:03
 48/113 anonim ***** válasza:
Kaszálni mindenki tud:D
2011. aug. 25. 21:36
 49/113 Életed ***** válasza:

Na miért durva, aki tud kaszálni?:))

Én is tudok....:)

A kaszálás egy munka... nem könnyű igaz... nem mindenki tud... csak azok akik akarnak is...velük bármit ellehet képzelni.. :) a favágás..hmm oda is erő kell.. minden nő azt szereti ha a partnere erős... már csak azért is, hogy őt bármikor megtudja védeni...:d szóval?:d

2011. aug. 25. 21:44
 50/113 A kérdező kommentje:
Nem a kaszálás a durva hanem a kérdés! :D Azért megnézném,hogy-hogy kaszálnátok!és mikor szoktatok kaszálni? xD
2011. aug. 25. 22:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!