Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az ciki ha egy pasi sír?
Nem az a kérdés, hogy nő előtt ciki-e sírni Kedves Válaszoló :)
16/L Honey
Nem. Sírt már 1-2 pasi a vállamon, nem röhögtem ki őket, hanem próbáltam megvigasztalni, ami sikerült is, de ebben biztos benne volt, hogy mivel pasik, igyekeztek minél hamarabb abbahagyni a sírást. Utána meg persze győzködni kellett őket, hogy nem ciki, nincs semmi baj, nyugodjon már meg (utána meg majdnem azért kezdtek el sírni, mert sírtak :D)
Ami viszont nagyon szar volt az az, amikor egy pasi azért sír, hogy érzelmileg zsaroljon, hisztizik és az utolsó emberi méltóságából is kivetkőzik! (Nyilván egy nőtől se szép ez, de én pasiktól tapasztaltam meg.) Pl. hogy ne szakítsak vele, holott az előbb pofozott fel! Ez szánalmas, sajnos volt ilyen, ez már viszont nem sajnálatra méltó szomorúság, hanem tömény neurózis. Brrrrrrrrrrr........
Eszembe jut még egy sztori - a szomszéd fickó üvöltve verte a sikítozó barátnőjét, gyereke anyját. Úgy, hogy egy szomszéd kihívta a rendőröket, ki is jöttek és, igaz másodjára - de kész csoda! - kiküldték a pasit a lakásból, aki kénytelen is volt összepakolni és elmenni a szüleihez. Pár nappal később a pasi - ismét üvöltve - immár zokogott a - természetesen bezárt - ajtó előtt, hogy nincs többé családja. Na ez mondjuk a szánalmasság teteje.
De ez inkább a "hiszti" kategória - ha valami bánata van, teljesen OK szerintem a sírás, a lányok többsége, én úgy hiszem, pozitívan reagál. Csak ne érzelmi zsarolásról legyen szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!