Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok az ciki ha egy pasi sír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az ciki ha egy pasi sír?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 15:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
68%
Nem, mert ki MERI MUTATNI az érzéseit. Az a "ciki" ha valaki nem meri kimutatni mit érez, annak az érzelmi intelligenciája nulla. És gyáva.
2009. júl. 21. 15:29
 2/31 anonim ***** válasza:
57%
16/L Honey voltam bocsi. És még valami. Azért vetődik fel ez a kérdés egyáltalán, hogy ez ciki-e (mert érdekes lányoknál ez természetes) mert kiskorukban arra nevelik a fiúgyerekeket a szülők, hogy nekik erősnek kell lenniük, mert ők a férfiak. És ez hülyeség. Mindenki lehet a padlón néha. Vagy nem?
2009. júl. 21. 15:31
 3/31 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem ciki. Az a ciki hogy "megvetik" azokat a pasikat akik sírnak... hogy biztos meleg meg ilyesmik. De mért lenne az, csak mert szomorú, szar kedve van, ilyesmik? Nem értem...
2009. júl. 21. 15:33
 4/31 anonim ***** válasza:
55%
Ahhoz bátorság kell, hogy valaki bőgjön? Akkor én gyáva vagyok. Sosem sírnék egy nő elött.
2009. júl. 21. 15:34
 5/31 anonim ***** válasza:
48%

Nem az a kérdés, hogy nő előtt ciki-e sírni Kedves Válaszoló :)

16/L Honey

2009. júl. 21. 15:36
 6/31 anonim ***** válasza:
50%
Rendben. Amúgy sem szoktam sírni, ha van rá okom, ha nincs. Nem érzek rá se késztetést, se ingert.
2009. júl. 21. 15:38
 7/31 anonim ***** válasza:
70%

Nem. Sírt már 1-2 pasi a vállamon, nem röhögtem ki őket, hanem próbáltam megvigasztalni, ami sikerült is, de ebben biztos benne volt, hogy mivel pasik, igyekeztek minél hamarabb abbahagyni a sírást. Utána meg persze győzködni kellett őket, hogy nem ciki, nincs semmi baj, nyugodjon már meg (utána meg majdnem azért kezdtek el sírni, mert sírtak :D)

Ami viszont nagyon szar volt az az, amikor egy pasi azért sír, hogy érzelmileg zsaroljon, hisztizik és az utolsó emberi méltóságából is kivetkőzik! (Nyilván egy nőtől se szép ez, de én pasiktól tapasztaltam meg.) Pl. hogy ne szakítsak vele, holott az előbb pofozott fel! Ez szánalmas, sajnos volt ilyen, ez már viszont nem sajnálatra méltó szomorúság, hanem tömény neurózis. Brrrrrrrrrrr........

2009. júl. 21. 15:39
 8/31 anonim ***** válasza:
28/n voltam, ha ez számít - 15.39-es
2009. júl. 21. 15:40
 9/31 anonim ***** válasza:
Sztem egyáltalán nem ciki de persze nem arra értem hogy minden kis apróságon elkezd sírni az illető.
2009. júl. 21. 15:51
 10/31 anonim ***** válasza:
49%

Eszembe jut még egy sztori - a szomszéd fickó üvöltve verte a sikítozó barátnőjét, gyereke anyját. Úgy, hogy egy szomszéd kihívta a rendőröket, ki is jöttek és, igaz másodjára - de kész csoda! - kiküldték a pasit a lakásból, aki kénytelen is volt összepakolni és elmenni a szüleihez. Pár nappal később a pasi - ismét üvöltve - immár zokogott a - természetesen bezárt - ajtó előtt, hogy nincs többé családja. Na ez mondjuk a szánalmasság teteje.

De ez inkább a "hiszti" kategória - ha valami bánata van, teljesen OK szerintem a sírás, a lányok többsége, én úgy hiszem, pozitívan reagál. Csak ne érzelmi zsarolásról legyen szó.

2009. júl. 21. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!