Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok az ciki ha egy pasi sír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az ciki ha egy pasi sír?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 15:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
55%

Sztem abszolut nem ciki hogy ki meri mutatni az érzelmeni!

16/Sweet Girl

2009. júl. 21. 15:57
 12/31 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem NEM. Igaz, hogy nem kell mindenen bőgni, de ha vmi nagyon bánt nyugodtan sírj. A csajod megérti majd és megpróbál segíteni is. Amúgy meg a csajokat felülmúlni úgysem lehet a "hisztizésben" és én személy szerint értékelem ha egy pasi képes kimutatni az érzéseit.:)Ne akarjanak a pasik mindig és minden helyzetben keménynek tűnni!!
2009. júl. 21. 16:28
 13/31 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem férfiatlan dolog.

De ettől független van olyan helyzet,amikor van rá ok,és érthető.De nyílvánosság előtt szerintem nem szabad kimutatnia egy férfinak a gyengeségét.

2009. júl. 21. 16:53
 14/31 anonim ***** válasza:
31%

Dehogy baj ha sír egy pasi az azt jelenti hogy van szíve.

15/L

2009. júl. 21. 17:29
 15/31 anonim ***** válasza:

ma 17:29

Meg vérkeringése, mi?

2009. júl. 21. 17:41
 16/31 anonim ***** válasza:
87%
Nem baj,ha egy pasi sír,hisz ő is ember.Nyilván van olyan élethelyzet,amikor ők sem bírják megállni,ez természetes.Egy dolgot azonban szerintem nem jól értelmeznek a pasik (tisztelet a kivételnek).Amikor azt mondják a lányok,hogy mutassa ki az érzelmeit,akkor nem arról van szó,hogy büszkeség,tartás félredob és napi 24 órában megy a nyafogás,hogy ő milyen szerencsétlen,a barátnői is mind otthagyták,neki sosem jön össze semmi és különben is.Na ezzel engem ki lehet kergetni a világból.Ez minden csak nem egy férfias viselkedés.Lehetnek érzéseik,hogyne lehetnének,de a férfi valahol egy biztos támasz is,ez a nyikorgás pedig egy omladozó fal.Senkit nem volt célom megbántani,csak saját tapasztalataimat írtam le.
2009. júl. 21. 20:42
 17/31 anonim ***** válasza:
73%

Inkább az a gáz ha megjátssza a sebezhetetlen kemény csávót. Ha sírni akar, ne tartsa vissza csak azért, mert csaj előtt van és jaj most mi lesz a tekintélyemmel meg minden...én az ilyen srácokat (akik mernek néha sírni)erősnek tartom, mert ki merik mutatni az érzéseiket:)

L18

2009. júl. 22. 07:02
 18/31 anonim ***** válasza:
82%
Az attül füg.Ha valami apróság miatt sír akkor az egy kicsit ciki,de ha valami komoly dolog miatt akkor az kicsit sem.
2009. júl. 23. 20:49
 19/31 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem egyáltalán nem ciki, ha egy pasi sír, ugyanis mindenki kerülhet olyan élethelyzetbe, amikor padlót fog, és nem bírja tovább. Ekkor pedig neki is ki kell adnia a feszültséget, és a fájdalmat, ugyanis a férfiak is emberek, akiknek érzelmei vannak. Bár sokszor az „erős férfi nem sír” szöveggel beléjük nevelik az érzelmeik eltitkolását, ami szerintem nem helyes. Igenis sírjon, ha tényleg oka van rá, mert utána könnyebb lesz. Másrészt pedig szerintem bátor az, aki fel meri vállalni a fájdalmait és a könnyeit. (önmaga, vagy akár mások előtt is)

17 éves lány vagyok, de sírt már a vállamon egy kb. 38 éves pasi, akit ráadásul személyesen még nem is ismertem, és látásból is csak 3-4 napja. Ha megengeditek elmesélnék egy személyes történetet.

Nemrég történt velem, hogy egy este majdnem megerőszakolt. A pasi teljesen részeg volt és bivalyerős. Egy halvány esély nem sok, de még annyit sem láttam, hogy sértetlenül megúszom a helyzetet. Fizikai erővel nem volt esélyem, ez egyértelmű volt. Próbáltam nyugodtan kezelni a dolgot. A szándék, a kijelentések és a testi közeledés viszont egyre komolyabb volt. Kb. fél óra könnyekkel küzdős, remegős beszélgetés után, ami előtt el kellett viselnem egy-egy nagyon felzaklató kijelentést, póló alatt, bugyiban matatást, és egyebeket, lassan kezdte megérteni, hogy 16 évesen nem ilyen körülmények közt szeretném elveszteni a szüzességem. (kénytelen voltam vele őszinte lenni, ugyanis ez volt az utolsó esélyem, és bevált) Békén hagyott, de másnap délután ismét találkoztunk (mert ugye ez egy táborban nem olyan meglepő)… lassan közelített felém, mindketten féltünk, majd így szólt.

- Most mondták, hogy én… én tegnap… - elcsuklott a hangja, könnyeivel küzdött, - Köszönöm, hogy nem… nem történt meg… - majd folytatta: - Bocsáss meg! Én nem… nem szerettelek volna bántani… - hangjában mérhetetlen bűntudat és aggodalom érződött, az esetre nem emlékezett a sok alkohol miatt.

Megsajnáltam, ahogy ott állt előttem egy nálam több, mint 20 évvel idősebb férfi megtörten és tele bűntudattal. Sírt, mint egy gyermek, bár próbálta leplezni, de előlem ekkor már nem tudta elrejteni könnyeit, túlságosan ismertem már.

Ekkor legalább 25-30-an voltak a közelünkben, mégis fel mertük vállalni a könnyeinket (mindketten sírtunk), de rajtunk kívül egyetlen egy férfi tudott az esetről, akiről mindketten tudtuk, hogy örökre hallgatni fog róla.

Barátságunk mindkettőnk részéről 10 perc zokogással indult, és tart a mai napig is.

2009. aug. 2. 11:25
 20/31 anonim ***** válasza:
11:25-ös hozzászóló: Jézus Mária!Ilyet még sosem hallottam! Te nagyon bátor vagy és el sem tudom hinni,hogy minden jóra fordult.Nem találom a szavakat,kicsit hüledezek,hogy ilyen van.
2009. aug. 2. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!