Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak bejön ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak bejön ha egy pasi nem iszik alkoholt (SOHA), és nem is (dohányzik)? Vagy ez ciki?

Figyelt kérdés
-20 éves vagyok.
2011. aug. 23. 23:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem ciki. Nekem eszembe se jutna olyan pasival járni, aki dohányzik vagy iszik. Mindkettő méreg!!
2011. aug. 24. 12:39
 22/113 anonim ***** válasza:
28%

Ba*zdmeg!

nem hiszem el, h komolyan vannak még ilyen emberek, h azt hiszik, h ők mert nem cigiznek meg isznak akkor majd a csaj fog dobni egy hátast...

Pofámról leég a bőr.

2011. aug. 25. 13:23
 23/113 anonim ***** válasza:
74%
h őszinte legyek, engem nem érdekel. mondjuk az absztinenciát nem díjazom, mert szeretem a jó minőségű alkoholos italokat, jó program a borkóstoló, meg egy octoberfest... sőt, dohányzom is. keress magadhoz illő párt. aki pl gyerekpezsgővel koccint szilveszterkor. meg aztán te legalább mindig vezethetsz:D
2011. aug. 25. 13:29
 24/113 anonim ***** válasza:
68%

nem. sose igyak vele? mindig csak magamba??? az szar. a cigi meg egy olyan dolog hogy irtó szexinek találom ha egy jó pasi rágyújt. Barátom csak hébehóba cigizik de ha rágyújt azonnal lerohanom.

L/22

2011. aug. 25. 13:30
 25/113 anonim ***** válasza:
60%

Egyáltalán nem ciki, sőt...

De akkor téged meg az ne zavarjon, ha egy csaj, aki tetszik néha iszik meg cigizik, na nem úgy, hogy mindig részek, csak bulikba, ez oda vissza kell, hogy működjön...

2011. aug. 25. 13:37
 26/113 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dohányzom és nem iszok alkoholt se(nem mondom, hogy soha, mert azért, ha olyan az alkalom 1-2pohár pezsgő lecsusszan, tehát nem vagyok antialkoholista). Nálam csak olyan csaj/nő jöhet szóba, aki szintén nem dohányzik. 22F
2011. aug. 25. 13:42
 27/113 anonim ***** válasza:
60%

nálam az szóba sem jöhet,aki dohányzik, vagy ha mégis nagyon tetszene akkor mindenképpen leszoktatnám valahogy :)

az italozásról pedig..én sem szoktam annyit inni,hogy ne tudjak magamról, de azért bulikban, társaságban szoktam inni

ha nem iszik a pasi,azzal nincs baj,csak nekem ne tiltsa meg vagy ilyesmi :)

18/L

2011. aug. 25. 13:44
 28/113 anonim ***** válasza:
60%

sohát én kicsit túlzásnak érzem, mert mondjuk szilveszterkor sem iszol pezsgőt? Nem nagyon hiszem, de lehetséges.

Amúgy nem ciki, én is ritkán fogyasztok alkoholt, és nem dohányzom, de kinek mi köze hozzá? Keress olyan társaságot kinek nem az a hobbija hogy hétvégente lerészegedik és összehány mindet, és akkor nem lesz ciki kólát kérni előttük.

2011. aug. 25. 13:53
 29/113 anonim ***** válasza:
Alkoholista voltál és most "megtértél" vagy mire fel ez a szigor?
2011. aug. 25. 13:58
 30/113 anonim ***** válasza:

Az ivás nem zavar, ha nemlesz s*ggrészeg. Ha igen, akkormár zavaró, főleg ha gyakori.

A cigit gyűlölöm, nemis bírnám ha barátom cigizne, megpróbálnám leszoktatni :D

2011. aug. 25. 14:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!