Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak bejön ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak bejön ha egy pasi nem iszik alkoholt (SOHA), és nem is (dohányzik)? Vagy ez ciki?

Figyelt kérdés
-20 éves vagyok.
2011. aug. 23. 23:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/113 anonim ***** válasza:
bár lenne ilyen
2011. aug. 25. 14:19
 32/113 anonim ***** válasza:
64%
A dohányzás káros azzal teljesen egyetértek, viszont az elég hangulatromboló tud lenni, ha nagy társaságban egy pohár bort sem iszik meg... nem azt mondom hogy igya magát az asztal alá, de a buli kedvéért egy két pohár belefér... sajna én most nem ihatok, de mondjuk így is élvezhető a party, de ez sokaknak szemet szúr néha
2011. aug. 25. 14:35
 33/113 napietus ***** válasza:

még mindig inkább, minthogy alkesz legyen :) pl. az én apám sem iszik egyáltalán, mégis megnősült, gyerekei lettek, igaz, hogy elvált de azóta is mindig van nője :)

tipp: szórakozóhelyen ne kólát igyál, azt tudsz otthon is, inkább alkoholmentes koktélt, ugyanolyan finomak, mint az alkoholosak. ha társasággal mész, ajánld fel, hogy vezetsz, így még jó pont is, hogy mivel nem iszol, bármikor tudsz sofőrködni.

2011. aug. 25. 14:37
 34/113 anonim ***** válasza:
100%
korrekt:)
2011. aug. 25. 14:47
 35/113 anonim ***** válasza:
na de komolyan elárulnád végre miért nem iszol?
2011. aug. 25. 14:56
 36/113 anonim válasza:
szerintem ez attól függ,hogy milyen a lány, mert ha lázadó típus, pl ő is cigizik vagy iszik akkor nem zavarja, de ha eggyiket sem csinálja, vagy csak ritkán, akkor megeshet, hogy nem kedveli az olyanokat akik piálnak meg cigiznek. Persze egy két alkalmat minden lány elnéz!
2011. aug. 25. 15:13
 37/113 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét oka.Egyszerűen kimaradt az életemből a piálás!Nem azért mert nem jártam el sehova bulizni!Ittam már alkoholt igaz nem sokat,de szórakozóhelyen még soha!Annyi más italt is lehet fogyasztani az alkoholon kivül! :) Szóval ha nem iszom alkoholt mivel vagyok rosszabb?
2011. aug. 25. 16:27
 38/113 anonim ***** válasza:
55%
Én akkor iszok ha padlón vagyok. te nem szoktál depis lenni?
2011. aug. 25. 16:28
 39/113 A kérdező kommentje:
16:28 De igen!De akkor sem megoldás,hogy leiszod magad!Azzal csak rontasz a helyzeteden(szerintem). Én általában lefoglalom magam valahogy.legjobb ha valami sportot,vagy hobbyt űzöl! :)
2011. aug. 25. 16:47
 40/113 napietus ***** válasza:
kérdezőnek igaza van. bánatunkban inni aztán végképp nem szabad :) de egy-egy pohár bortól vagy pezsgőtől senki nem lesz alkesz. ugyanakkor ha ő nem szereti, ne fogyassza, mint írtam, legalább mindig van ki vezessen.
2011. aug. 25. 16:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!