Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet az első randin?
Ki fizet első randin?
Ki fizet egy vendégségben?
A vendéglátó.Nem egyértelmű?A vendég nem fizet semmit.
A randin a meghívó fél a "vendéglátó".Ő dönti el hova hívja el a vendégét, neki kell tudni mit képes kifizetni.
Képzeld el, hogy valaki meghív a házába vendégségbe, majd a távozásodkor kér tőled mondjuk 8000 Ft-ot, mert annyiba került az ott tartózkodásod alatt a fogyasztásod.Mit mondanál rá?Ha mégis kifizetnéd, elmennél újra azzal az emberhez vendégségbe?
Egy férfi nézőpont erről a kérdésről, amit szerintem érdemes meghallgatani:
Igen ezek a vendégségek is általában felváltva vannak tartva,nem az van hogy mindig az egyik fizeti mindenki más fogyasztását. Az azért nem lenne túl korrekt ugyebár.
Értem tehát akkor egy cégnek ugyanannyit kéne fizetnie pl egy 10 év munkatapasztalatú férfinek és egy 7 év munkatapasztalatú nőnek aki 3 évet gyerekkel volt. Miért kéne ugyanannyit fizetnie egy kevesebb tapasztalatú munkaerőért? A cég hibája hogy történetesen a nők rendelkeznek méhhel és a nő úgy döntött hogy munkatapasztalat helyett gyereket csinál? A másik meg hogy ha a férfi marad a gyerekkel akkor ő se fog annyi pénzt kapni mint aki nem maradt a gyerekkel. Na az lenne a tényleges gond, hogy ha a férfi marad otthon, akkor ő később annyit kap, mint aki nem maradt otthon, de a nő meg nem kap annyit.
Én úgy gondolom hogy első randin fizessen a férfi, főleg ha ő a kezdeményező fél. Nem kell drágának lennie.
Ha séta és fagyizás az kijön 2000-3000 forintból. Mostanában nem voltam ilyen helyen de a kávé sem lehet drágább.
Utána ha a férfinek nincs sok pénze, lehet közben felezni, de az első randin aki felezni akar az nálam nem játszi esélyesként
46
A kérdés "Ki fizet az első randin?" Az ELSŐ!
Továbbá! Ha a férfi marad otthon és vissza megy dolgozni, sok helyen bizony ugyan úgy többet kap, mint a nő.
Amikor elhívod randira, akkor mit látsz benne? A veled egyenrangú embert, akinek szívesen adnál állást?
Vagy egy jó kis nőt, akinek remélhetőleg bejutsz a bugyijába, kockáztatva, hogy esetleg terhes lesz (nem mindenki terméketlen és 100% fogamzásgátlás nincs), és aztán kiesik X évre a karrierjéből?
Tudom, hogy sok esetben szex előtt -alatt-után sem fordul meg a pasik fejében, hogy esetleg teherbe rakta a randipartnert, de angol tudósok megállapították, hogy összefüggés van a szex és a nem tervezett terhességek között.
49.
- A nőnek sokkal több módszere van a védekezésre.
- Kombinált védekezés mellett nincs esély. Gumi + bogyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!